Megana 01.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To super nam jakoś to wszystko się ślimaczy, elektryk zrezygnował, ale polecił kogoś znajomego. Na jutro jesteśmy umówieni z nim. Szukam kogoś, kto znajdzie wodę i wkopie kręgi betonowe u nas na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.07.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nam od początku roku nie idzie jak trzeba.Najpierw moja kontuzja kolana, której leczenie i rehabilitacja trwały 2 miesiące. W końcu kiedy jestem już zupełnie sprawna i mamy PNB, to rozchorował się mój tatuś. Leży w szpitalu na "R" podłączony do respiratora. Marzę o tym, aby mógł spędzić z nami święta w naszym domku - oto moje największe marzenie na tą chwilę. Boże, pozwól mu cieszyć się jeszcze życiem, nie zabieraj jeszcze nam Go. Please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nam od początku roku nie idzie jak trzeba. Najpierw moja kontuzja kolana, której leczenie i rehabilitacja trwały 2 miesiące. W końcu kiedy jestem już zupełnie sprawna i mamy PNB, to rozchorował się mój tatuś. Leży w szpitalu na "R" podłączony do respiratora. Marzę o tym, aby mógł spędzić z nami święta w naszym domku - oto moje największe marzenie na tą chwilę. Boże, pozwól mu cieszyć się jeszcze życiem, nie zabieraj jeszcze nam Go. Please. Aniu, jakoś tak w tymm życiu się plecie, że problemy chodzą parami, będę trzymać kciuki za wyzdrowienie Twojego taty Nie martw się wyzdrowieje i pewnie zobaczy Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 04.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Megana Dzięki za słowa otuchy, tez mamy taką nadzieję, że wszystko dobrze się skończy.Tata ma dopiero 60 lat i wiem że bardzo by się cieszył z naszego domku. Wierzę, że tak będzie. Ja teraz zamiast na działkę to do szpitala. Ale mąż dzisiaj był, bo spotkał się z koparkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Megana Dzięki za słowa otuchy, tez mamy taką nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Tata ma dopiero 60 lat i wiem że bardzo by się cieszył z naszego domku. Wierzę, że tak będzie. Ja teraz zamiast na działkę to do szpitala. Ale mąż dzisiaj był, bo spotkał się z koparkowym. Aniu, jeśłi możesz, to napisz co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 05.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Aniu trzymaj sie ,z tata na pewno bedzie wszystko dobrze,musisz w to wierzyc i jeszcze nie jedne swieta razem w twoim domku spedzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 05.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, cały czas mam nadzieję. Proszę Wszystkich o modlitwę w Jego intencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.07.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam, z tatą lepiej , jest już bez respiratora i NAS POZNAJE.dalej proszę o modlitwę w Jego intencji. Dzisiaj podłączono nam wodę do działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To wspaniale wiadomosci Aniu.Bardzo sie ciesze,trzymam kciuki i modle sie za twojego tate......wszystko bedzie dobrze ,bo musi byc i innej opcji nie ma!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 06.07.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 To wspaniale wiadomosci Aniu.Bardzo sie ciesze,trzymam kciuki i modle sie za twojego tate......wszystko bedzie dobrze ,bo musi byc i innej opcji nie ma!!!!!! Wielkie dzięki za wsparcie, bardzo wiele dla mnie znaczy. Jeszcze raz dziękuję Tobie i Megance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zagląda, tu takie super wieści, strasznie sę cieszę Aniu Dale się modlę Musi być dobrze Ale Ci zazdroszczę tej wody, a my musimy tą studnię kopać i tylko same z nią problemy , ale jutro napiszę więcej, bo mi się konfitury robią ( nie to żeby same ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 07.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Aniu informuj na bierzaco ,jak sie czuje tata.......bedziemy czekac na wiesci i w dodatku musza byc dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Widzę, że koleżanka dorobiła się dziennika jak z budową kiedy start? Ps.Za tatę trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 07.07.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Kasiu, budowlańcy mają obsówę przez deszcze u innych. Mamy nadzieję, że ok. 20 lipca.Wczoraj robili nam wodę do działki, jest bardzo mokra ziemia, jak ściągną humus to będzie jeziorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Hej dziewczynki Aniu, jak tato się czuje? My też mamy zacząć 20 lipca , ale zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.07.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hej dziewczynki,noc spędziłam u taty - było ciężko.Teraz najbardziej potrzebujemy modlitwy o dalsze uzdrowienie taty. Błagam o modlitwę w sprawie mojego Stasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 hej dziewczynki, noc spędziłam u taty - było ciężko. Teraz najbardziej potrzebujemy modlitwy o dalsze uzdrowienie taty. Błagam o modlitwę w sprawie mojego Stasia. Aniu, mam nadzieję, że dzisiaj jet już chociaż trochę lepiej Będę się modlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wczorajsza noc była dla mnie czymś wspaniałym, opowiadałam Tacie a on kiwał oczami tak lub nie. Cieszył się, że jestem z Nim. Dzisiaj trafił na sale intensywnego nadzoru, jest nieprzytomny. Ale w dzień dostałam od niego buziaki.Ta noc jest krytyczna i decydująca. Ja chcę aby tylko nie cierpiał a reszta to już wola boska.Pomimo zgody lekarza na pozostanie przy ojcu, pielęgniarka zgotowała nam taką atmosferę, że się poddałam i wyszłam do domu. Ona zawody pomyliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Wczorajsza noc była dla mnie czymś wspaniałym, opowiadałam Tacie a on kiwał oczami tak lub nie. Cieszył się, że jestem z Nim. Dzisiaj trafił na sale intensywnego nadzoru, jest nieprzytomny. Ale w dzień dostałam od niego buziaki. Ta noc jest krytyczna i decydująca. Ja chcę aby tylko nie cierpiał a reszta to już wola boska. Pomimo zgody lekarza na pozostanie przy ojcu, pielęgniarka zgotowała nam taką atmosferę, że się poddałam i wyszłam do domu. Ona zawody pomyliła. Aniu, będzie dobrze, zobaczysz, będę się modlić - musi być dobrze Przeszkadzałaś tej pielęgniarce, o co jej chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu ,modle sie za twojego tate i czekam na dobre wiesci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts