Kaśka73 08.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu będzie dobrze, ściskam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.07.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki dziewczyny za wsparcie duchowe. Z tatą znów trochę lepiej, jest przytomny, od tygodnia po raz pierwszy zjadł serek waniliowy i owoce ze słoiczka gerbera. Musi zwalczyć zapalenie płuc to będzie cudownie. Oczywiście dalej proszę o modlitwy w intencji powrotu do zdrowia mojego taty. Bóg zapłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzięki dziewczyny za wsparcie duchowe. Z tatą znów trochę lepiej, jest przytomny, od tygodnia po raz pierwszy zjadł serek waniliowy i owoce ze słoiczka gerbera. Musi zwalczyć zapalenie płuc to będzie cudownie. Oczywiście dalej proszę o modlitwy w intencji powrotu do zdrowia mojego taty. Bóg zapłać. OOOOO dobre wieści Aniu, super. Jak już coś jeść zaczął, to powinno być dobrze : ) O modlitwy nie musisz prosić, będziemy się modlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.07.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 10.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wspaniale wiadomosci ,pozdrow tate i nadal modlimy sie o pelne wyzdrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 10.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam,dzisiaj przeżyliśmy chwile grozy.Rano zabrałam się za gotowanie rosołu dla taty, a tu telefon od siostry, że z tatą gorzej, jest siny i wołają anestezjologa.Tatuś miał rano wstrząs septyczny, leży na OIOM-ie pod respiratorem. Wszystkie badania mu robili, czekają na posiew. Dali antybiotyk w ciemno - jedyna nadzieja, że trafiony. To zapalenie płuc jest naprawdę ciężkie. Za wszystkie modlitwy wielkie Bóg zapłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Aniu, oj przykro nam :( Rzeczywiście, nadzieja, że te antybiotyki zadziałają i jutro będzie lepiej. Mówił lekarz ile trzeba czekać na jakieś dobre efekty tego antybiotyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.07.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dzięki dziewczyny za modlitwy, bo działają. Antybiotyk zadziałał - temperatura w nocy była jeszcze powyżej 39, rano 38 a teraz 36,4. Tato zadbany jak trzeba. Tutaj podziękowania w stronę lekarzy i pielęgniarek z OIOM przy ul. Borowskiej.Neurochirurgia powinna iść tam na staż, jak się pacjentów leczy i pielęgnuje. Dzisiaj byliśmy po południu na wyprzedażach, bo jak się budowa zacznie to ciężko będzie na ciuchy grosza znaleźć. Jeszcze raz wielkie dzięki za modlitwy, proszę o dalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 11.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 dzięki dziewczyny za modlitwy, bo działają. Antybiotyk zadziałał - temperatura w nocy była jeszcze powyżej 39, rano 38 a teraz 36,4. Tato zadbany jak trzeba. Tutaj podziękowania w stronę lekarzy i pielęgniarek z OIOM przy ul. Borowskiej. Neurochirurgia powinna iść tam na staż, jak się pacjentów leczy i pielęgnuje. Dzisiaj byliśmy po południu na wyprzedażach, bo jak się budowa zacznie to ciężko będzie na ciuchy grosza znaleźć. Jeszcze raz wielkie dzięki za modlitwy, proszę o dalsze. Oby tak dalej Aniu, dobrze ze zadzialal antybiotyk ...........proces zdrowienia czesto jest bardzo dlugi ale najwazniejsze,zeby tatus byl silny i walczyl,wowczas bedzie dobrze i tego z calego serca Ci zycze i twojemu tacie ...........wierze ,ze wszystko dobrze sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.07.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Właśnie wróciłam od koleżanki z grilla, a tu takie dobre wieści :) Aniu strasznie się cieszę, że jest poprawa :) Mam nadzieję, że Twój tato wyzdrowieje i będziecie się śmiać i cieszyć z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.07.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, nie było mnie wczoraj, bo mieliśmy kryzys z tatą - znowu gorączkował.Dzisiaj przyszły wyniki z posiewu - ewidentne zakażenie wewnątrzszpitalne - bakteria wykazała w antybiogramie wrażliwość tylko na antybiotyk tienam. W Tienamie cała nadzieja. Proszę o modlitwę , aby tienam (podawany od dzisiaj) zadziałał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam, nie było mnie wczoraj, bo mieliśmy kryzys z tatą - znowu gorączkował. Dzisiaj przyszły wyniki z posiewu - ewidentne zakażenie wewnątrzszpitalne - bakteria wykazała w antybiogramie wrażliwość tylko na antybiotyk tienam. W Tienamie cała nadzieja. Proszę o modlitwę , aby tienam (podawany od dzisiaj) zadziałał. Trzymam kciuki! ps. Aniu - a gdzie dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.07.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty.Dziękuję za instrukcję wklejania zdjęć. Jeszcze nie czytałam - no bo mój tatuś jest teraz najważniejszy. Jak wyzdrowieje to będę najszczęśliwszą osobą na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 14.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty. i pamiętaj o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Aniu, modlimy się !!!!! Mam nadzieję, że antybiotyki będą tym, co potrzebne do wyzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty. i pamiętaj o zdjęciach A Ty Tomku będziesz jeszcze zaglądał na forum, jak już skończycie budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty. i pamiętaj o zdjęciach A Ty Tomku będziesz jeszcze zaglądał na forum, jak już skończycie budowę? Niech spróbuje nie , a kto będzie nam podpowiadał, jak Ci co się wybudują przestaną pisać??? A z kim na piwo się umówimy w końcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 14.07.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty. i pamiętaj o zdjęciach A Ty Tomku będziesz jeszcze zaglądał na forum, jak już skończycie budowę? Niech spróbuje nie , a kto będzie nam podpowiadał, jak Ci co się wybudują przestaną pisać??? A z kim na piwo się umówimy w końcu??? No właśnie, co z tym piwem? Jestem za!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 MY się dopasujemy do reszty, to kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Aniu, ja z tym samym cały czas - napisz, jak się czuje Twój tato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts