ellaj 15.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Aniu, ja z tym samym cały czas - napisz, jak się czuje Twój tato? No, wlasnie. Ania, wszystko dobrze juz z tata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 15.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cześć Małgosiu,miło że myślisz o moim tacie. A tam różnie raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj zagorączkował do 39,5. Trochę nas to podłamało psychicznie. Dostał pyralginę i zeszło do 36,4. Bardzo się boimy, bo nie wiemy czy ten Tienam działa tak jak trzeba.Tylko Pan Bóg może tacie pomóc. Dalej proszę wszystkich o modlitwę w sprawie uzdrowienia mojego kochanego tatusia. Tak poza tatą, znowu pada deszcz, a jutro mają u nas robić drogę, ciągnąc kable na wodę i prąd. Wy już po. ile Was to wyniosło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cześć Małgosiu, miło że myślisz o moim tacie. A tam różnie raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj zagorączkował do 39,5. Trochę nas to podłamało psychicznie. Dostał pyralginę i zeszło do 36,4. Bardzo się boimy, bo nie wiemy czy ten Tienam działa tak jak trzeba. Tylko Pan Bóg może tacie pomóc. Dalej proszę wszystkich o modlitwę w sprawie uzdrowienia mojego kochanego tatusia. Tak poza tatą, znowu pada deszcz, a jutro mają u nas robić drogę, ciągnąc kable na wodę i prąd. Wy już po. ile Was to wyniosło? Modlitwy masz zamówione Aniu Co do budowy to : - za drogę jeszcze się nie rozliczyliśmy - jutro (miało być 5200 zł, ale trochę zakres się pozmieniał i dokładnie jutro będziemy wiedzieć) - za prąd 4 tyś w tym ( kable- które Michał sam kładł) , skrzynka, licznik, zabezpieczenia- bezpieczniki) - za rury do wody - 210 zł ( 68 m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aniu mam nadzieję że wszystko dobrze, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Niestety ten Tienam nie przynosi nadzwyczajnego efektu, wczoraj dołączyli jeszcze jeden antybiotyk. Dzisiaj mają zrobić TOMOGRAF GŁOWY posiew płynu mózgowo-rdzeniowego.Wciąż jest duża niepewność, jesteśmy wyczerpani psychicznie, ale wciąż mamy nadzieję, że Pan Bóg pozwoli mojemu tacie zobaczyć nasz domek.Cały czas proszę o modlitwę w intencji mojego Tatusia. Dzisiaj robią nam drogę, w poniedziałek ściągną humus (ciekawe ile wody będzie), ale od razu Sławek będzie robił drenaż. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 17.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ania, bedzie dobrze. Nie martw sie.Wszyscy sie modlimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.07.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tomku, dziennik założę z pierwszym wbiciem łopaty. i pamiętaj o zdjęciach A Ty Tomku będziesz jeszcze zaglądał na forum, jak już skończycie budowę? Niech spróbuje nie , a kto będzie nam podpowiadał, jak Ci co się wybudują przestaną pisać??? A z kim na piwo się umówimy w końcu??? No właśnie, co z tym piwem? Jestem za!!!!! Będę zaglądał a z tym piwem to dobry pomysł, za trochę... Koniec budowy praktycznie już tuż, tuż. Jednak pracy w domu zostaje na naście miesięcy czy lat. Będzie co fotografować. W planach mam zrobienie obłożenia schodów, część mebli, nowe akwarium, lokum dla przyszłego psiaka i tak dalej można wymieniać. Jedyne co się zmieni, to nie będzie już u mnie zdjęć urządzonego domu. Szanuje czyjąś prywatność, swoją jeszcze bardziej. Czyli jakieś poszczególne etapy bez całościówki. Na oględziny to co z niektórymi osobami możemy się umówić, fotki dla wszystkich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Rozumiem Cię doskonale z dalszymi zdjęciami Tomku. chociaż trochę szkoda, bo fajnie się oglądało Wasze postępy.A jak będziecie się umawiać na piwo to nie zapominajcie o mnie. Pomimo trosk jakie ostatnio na nas spadły chętnie się spotkam. Dzisiaj mój mąż szaleje u nas na działce (w końcu). Jutro ma zawieźć moja mamę i dzieci nad morze, a tu moja Ola zagorączkowała do 39C. Z tatą bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jejku Aniu, człowiekowi wierzyć się nie chce, że w XXI wieku nie mają dobrego leku Może ten drugi przyniesie jakiś pożądany skutek TMK - rozumiem i nie będę namawiać na zdjęcia ( ale może na PW jakieś od czasu do czasu? ) PIWO - propozycja : CO POWIECIE NA 31.07.2009 GODZINA 19:00 "ZWIĄZKI ZAWODOWE" - OGRÓDEK? jak nie przyjdziecie, to będę tam sama siedzieć Oczywiście mają przyjść wszyscy, którzy mają ochotę, tylko jak się poznamy Trabiego ( jeśli przyjdzie znam), ale z resztą będzie kłopot:) : Wiem, może znak rozpoznawczy @-------->--->---- biała róża w ..... zębach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kurcze 31 lipca będę nad morzem, bo za tydzień jadę do dzieci. Bo moja mama zwariują z trójką wnucząt.co roku jeździła z moim tata, zabierali moją dwójkę i mojego siostrzeńca. W tym roku wczasy opłacone, tata w szpitalu. Sławek jutro ich zawozi a ja potem ich przywiozę. Wracam 1 sierpnia. O ile sytuacja z tata będzie stabilna, wciąż głęboko czuję że pokona chorobę. Siostra ma urodziny 28 lipca i podświadomie myślę, że zrobi jej prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 No i wiedziałam, że tak będzie - że posiedzę sama Aniu, zobaczymy czy innym ( jeśli tacy będą) też nie będzie pasowało, to przeniesiemy , albo zorganizujemy drugie. Przecież muszę Cię poznać Też mam nadzieję, że Twój tato da radę i będę miała okazję go poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ale na ten weekend to ja jestem sama w domu, ten mi pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 ale na ten weekend to ja jestem sama w domu, ten mi pasi Teraz to ja nie dam rady musimy posiedzieć w internecie i poszukać materiałów i trochę rzeczy kupić na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 TMK -[/b] rozumiem i nie będę namawiać na zdjęcia ( ale może na PW jakieś od czasu do czasu? ) PIWO - propozycja : CO POWIECIE NA 31.07.2009 GODZINA 19:00 "ZWIĄZKI ZAWODOWE" - OGRÓDEK? jak nie przyjdziecie, to będę tam sama siedzieć Oczywiście mają przyjść wszyscy, którzy mają ochotę, tylko jak się poznamy Trabiego ( jeśli przyjdzie znam), ale z resztą będzie kłopot:) : Wiem, może znak rozpoznawczy @-------->--->---- biała róża w ..... zębach Małgoś...! Przecież napisałem że będą fotki z tego co będziemy robić, nie będzie tylko takich przekrojowych np cały urządzony salon z widocznym sprzętem rtv itd. Może jestem ostrożny może przesadzam, ale uważam że takie zdjęcia przy prowadzeniu długiego dziennika, to proszenie się o kłopoty. Jak ktoś kogo znam będzie chciał zobaczyć, to dostanie fotkę na pw, albo jeszcze lepiej jak nas odwiedzi w domku - będzie o czym pogadać przy kawce a 31 z naszej strony bardzo możliwy, do 2 sierpnia mamy urlop to może się trochę wyrwiemy Trabiego także znam, resztę jakoś namierzymy (w razie czego wymiana profili na NK ) Tylko gdzie są "związki zawodowe"? Róża odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Hahahahaha na mnie trzeba uważać, bo zawsze coś namieszam, miały być "Związki Twórcze" Klub Związków Twórczych Wrocław Ulica: Rynek-Ratusz 24 Tel.: (0 71) 344 30 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Aż mi żal, że 31.07 nie będę mogła.Jutro poczytam instrukcje Tomka w sprawie wklejania zdjęć, bo już zaczyna być co.Woda podciągnięta, jutro ściągają humus z działki. Oglądając zdjęcia z montażu rur pod wodę, widzę, że jezioro murowane. Tomek masz rację z tymi zdjęciami domku, to pełna instrukcja dla ewentualnych złodziei.Ja Tomka i Gosię bym rozpoznała, ale skoro róża odpada to macie w domu jakiś numer muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 TMK - masz rację z tymi zdjęciami i popieram Cię. Wiesz koleżanka była teraz na weselu u swojej koleżanki, jej córka brała ślub i podczas tego wesela kiedy wszyscy się "super" bawili, okradziono ich i gości, którzy zostawili swoje komórki , laptopy kasę itp. u nich w domu. Na szczęście kopert państwa młodych nie znaleźli, ale bardzo przykre to było. Nabrali kredytów, bo dopiero co się wybudowali, wykosztowali na ślub, a tu jeszcze jakieś skur................. zabrali co chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tomek masz rację z tymi zdjęciami domku, to pełna instrukcja dla ewentualnych złodziei. Ja Tomka i Gosię bym rozpoznała, ale skoro róża odpada to macie w domu jakiś numer muratora. Aniu dobry pomysł, Muratora pewnie każdy w domku ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a nie łatwiej wymienić się telefonami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a nie łatwiej wymienić się telefonami? Oczywiście, że się wymienimy Myślę, że tak - najważniejsze, żeby się chciało przyjść, a spotkać i znaleźć, to się na pewno znajdziemy Ja będę na pewno, więc mogę podać swój telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts