Megana 17.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 W związku z tym, że to Ani dziennik, a nie będzie mogła być na spotkaniu , to przenoszę się z organizacją do moich komentarzy ( Aniu, tylko się nie pogniewaj pliss) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.07.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Małgosiu oczywiście, że się nie gniewam. No chyba, że o datę. Dzisiaj byłam u taty, JEST TROCHĘ LEPIEJ. Wstąpiła w nas nadzieja. Dzisiaj na próbę zmienili parametry respiratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Aniu, to dobre wieści i mam nadzieję, że tym razem będzie coraz lepiej Twój tato się czuł Aniu, zorganizujemy następne spotkanko, to datę dopasujemy do Ciebie, może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.07.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Trzymam za słowo z tą następną datą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 MASZ JAK W BANKU [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.07.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tato znowu gorączkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.07.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Kurcze, a co lekarze mówią Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.07.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aniu - jeszcze raz zdrowia dla Twojego taty. Wklej w wolnej chwili poprawiony projektWiesz wydaje mi się ze spiżarnię mozesz zrobic pod schodami i dzięki temu powięlszyc trochę kuchnię, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam.Ania, jak tata sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.07.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, jest poprawa u taty, może nie radykalna, ale dająca nadzieję.Proszę Wszystkich o modlitwę w intecji Jego zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam, jest poprawa u taty, może nie radykalna, ale dająca nadzieję. Proszę Wszystkich o modlitwę w intecji Jego zdrowia. To dobrze, że jest poprawa mała, bo mała, ale jest i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.07.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dzisiaj byłam u taty (zresztą jak każdego dnia) i pytał się czy czeka na śmierć w szpitalu? Dreszcze mnie przeszły. Mówiłam Mu, że stan był o wiele gorszy i teraz będzie tylko lepiej. Uwierzył mi. Noc była ciężka bo dostał obrzęku płuc z powodu niewydolności oddechowo-krążeniowej. Jego rokowanie jest nadal bardzo poważne. Ale poprawa minimalniutka w stosunku do wczorajszej nocy też jest.TAK BARDZO PRAGNĘ ABY JESZCZE WRÓCIŁ DO DOMU. TO JEST MOJE MARZENIE. Budowa nie interesuje mnie teraz w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Aniu, życzę Ci z całego serca, żeby Twoje marzenie się spełniło. Wiadomo, że najważniejszy jest dla Ciebie tato, budowa poczeka.Trzymajcie się MOCNO !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 24.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Zmówię dziś "Zdrowaśkę" za Twojego Tatę Aniu. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Bo będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Aniu, jak tam na szpitalnym froncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 25.07.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Aniu - co u Ciebie i Twojego Taty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.07.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 cześć dziewczyny,chyba muszę zmienić tytuł wątku na dziennik choroby mojego tatusia.U niego lepiej, TIENAM wyleczył zapalenie płuc. Dzisiaj było pilnie potrzebne miejsce na OIOMie i przenieśli mojego tatę na neurochirurgię. Oddycha samodzielnie (ma maskę tlenową), rozmawia, zjadł już troszkę.Boję się tego oddziału, bo tu opieka lekarska nie taka jak trzeba. Bardzo trudny kontakt z lekarzem, niedostępni. Może Go przeniosą na kardiologię, bo on chyba kardiologicznej opieki najbardziej potrzebuje. Bóg zapłać Wszystkim za modlitwę i proszę o dalsze. Dzisiaj są moje imieniny a wyzdrowienie mojego taty będzie najwspanialszym prezentem w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Aniu kochana - Wszystkiego najlepszego dużo szczęścia, zdrowia, spełnienia marzeń, wyzdrowienia taty i wybudowania domu, w którym będziecie na tarasie razem pić kawę i śmiać się z tego co było http://www.systemc.pl/domek/0907/roza.jpg Całujemy Cię mocnooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Aniu A ja Ci życzę dużo zdrowia dla całej Twojej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.07.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzięki za życzenia imieninowe oraz wsparcie duchowe dla mojego taty.Wracam powoli do normalności, bo z tatą już lepiej. Myślę, że z półtorej tygodnia i będzie w domu. Od sierpnia zabiorę się za dziennik budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts