Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Dogodnego - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 279
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj byłam u taty (zresztą jak każdego dnia) i pytał się czy czeka na śmierć w szpitalu? Dreszcze mnie przeszły. Mówiłam Mu, że stan był o wiele gorszy i teraz będzie tylko lepiej. Uwierzył mi. Noc była ciężka bo dostał obrzęku płuc z powodu niewydolności oddechowo-krążeniowej. Jego rokowanie jest nadal bardzo poważne. Ale poprawa minimalniutka w stosunku do wczorajszej nocy też jest.

TAK BARDZO PRAGNĘ ABY JESZCZE WRÓCIŁ DO DOMU. TO JEST MOJE MARZENIE. Budowa nie interesuje mnie teraz w ogóle.

cześć dziewczyny,

chyba muszę zmienić tytuł wątku na dziennik choroby mojego tatusia.

U niego lepiej, TIENAM wyleczył zapalenie płuc. Dzisiaj było pilnie potrzebne miejsce na OIOMie i przenieśli mojego tatę na neurochirurgię. Oddycha samodzielnie (ma maskę tlenową), rozmawia, zjadł już troszkę.

Boję się tego oddziału, bo tu opieka lekarska nie taka jak trzeba. Bardzo trudny kontakt z lekarzem, niedostępni. Może Go przeniosą na kardiologię, bo on chyba kardiologicznej opieki najbardziej potrzebuje.

Bóg zapłać Wszystkim za modlitwę i proszę o dalsze. Dzisiaj są moje imieniny a wyzdrowienie mojego taty będzie najwspanialszym prezentem w moim życiu.