Megana 28.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Od sierpnia zabiorę się za dziennik budowy. Koniecznie A tak z innej beczki i przy okazji masz namiary na kogoś co ma tanio piasek do zasypania fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Bardzo się cieszę że Twój tata już w domku. My czekamy na PnB, tak więc chyba zaczniesz szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 04.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie mialam ostatnio zbyt wiele czasu ,zeby do Ciebie zajrzec ....................a tu takie wspaniale wiadomosci Aniu ogromnie sie ciesze ,ze twoj tatus juz w domku i lepiej sie czuje..................mowilam ,ze musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz mozesz zajac sie domkiem........pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arc-en-ciel 06.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witaj Aniu, bardzo serdecznie Was pozdrawiam i zycze duzo wytrwalosci w budowaniu tego pieknego domu, duzo zdrowka dla Taty i w ogole fajnie, ze juz zaczynacie, my do konca sierpnia juz musimy mieszkac, teraz trwa gonitwa, zeby jak najwiecej zrobic, jak bedziesz w poblizu to zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Aniu, napisz jak stan zdrowia taty i czy coś robicie już na budowie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Aniu, napisz jak stan zdrowia taty i czy coś robicie już na budowie. Pozdrawiam serdecznie i przypominam że od sierpnia miałaś założyć dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK- mam nadzieję, że dalej będziesz zaglądał do nas mimo zakończonego ( prawie ) budowania:) Słuszna uwaga Aniu proszę zakładać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK- mam nadzieję, że dalej będziesz zaglądał do nas mimo zakończonego ( prawie ) budowania:) Słuszna uwaga Aniu proszę zakładać dziennik Nigdzie nie uciekam, teraz tylko nie było czasu na siedzenie przed komputerem. Pracy przed nami od groma, za chwilę będę robił pierwsze próbki z budową mebli - zaczynając od kontenerków sypialnianych po szafki pod akwarium, które będzie ważyło z 500kg Nadrabiam zaległości na forum, w tej chwili u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 TMK- mam nadzieję, że dalej będziesz zaglądał do nas mimo zakończonego ( prawie ) budowania:) Słuszna uwaga Aniu proszę zakładać dziennik Nigdzie nie uciekam, teraz tylko nie było czasu na siedzenie przed komputerem. Pracy przed nami od groma, za chwilę będę robił pierwsze próbki z budową mebli - zaczynając od kontenerków sypialnianych po szafki pod akwarium, które będzie ważyło z 500kg Nadrabiam zaległości na forum, w tej chwili u Ciebie Będę miała do Ciebie parę pytań, ale później napiszę u Ciebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam Tomka i Małgosię,ten lipiec wykończył mnie psychicznie, ale na szczęście ma szczęśliwy finał w postaci cudownego uzdrowienia taty.Wiem Tomku, już sierpień a dziennika niet.Dzisiaj wracając z grilla wstąpiliśmy na działkę zobaczyć czy wyschło. Jeszcze troszeczkę wody zostało, jak nie zacznie padać to do wtorku powinno wyschnąć.Ale mi ta działka się przestała podobać, cała rozkopana, nie ma nawet gdzie usiąść. Na dzień dzisiejszy lekko wydaliśmy 20tys., a fundamentów jeszcze nie ma. U Ciebie Tomku już fajnie, domek prawie wykończony - bardzo ładnie. A ONek prawdziwe cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Aniu, czy z tatusiem Twoim, jest tak dobrze jak piszesz?? Kurcze, coś długo schnie działka, czy masz tam glinę? Może pisałaś, ale nie pamiętam Co do wydatków, to też jestem w szoku, jak podliczyłam, to już wiemy, że na wykończenie , będzie mało i trzeba będzie coś samemu robić i wziąć przykład z TMK Zazdrościmy Tomkowi, prawda Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małgosiu, z tatą co raz lepiej, dzisiaj w łazience się sam ogolił. Nabiera sił z każdym dniem, to prawdziwy cud.A Tomka to ja zawsze podziwiałam i za przykład mężowi podaję. Prawdziwy facet.Mój to się w ogóle targować nie potrafi, bo zrobić to potrafi dużo rzeczy. Ale w handlu mięciutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małgosiu, z tatą co raz lepiej, dzisiaj w łazience się sam ogolił. Nabiera sił z każdym dniem, to prawdziwy cud. A Tomka to ja zawsze podziwiałam i za przykład mężowi podaję. Prawdziwy facet. Mój to się w ogóle targować nie potrafi, bo zrobić to potrafi dużo rzeczy. Ale w handlu mięciutki. To ciesz się, że Tylko w handlu Tomek pokaż żonie co Ania napisała powinieneś dostać dyplom "prawdziwego mężczyzny" - masz załatwione ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spotykamy się 28.08.2009 o godz.17 przy Związkach Twórczych, jeśli ktoś nie zdąży może dojść później. Czekamy na chętnych na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.08.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Puk, puk. Dzień dobry wszystkim. Dziękuję za informację o spotkaniu. Przeczytałam Aniu Twój dziennik i ucieszyła mnie na końcu wiadomość o powrocie do zdrowia Twojego Taty. To kiedy zaczynacie z koparkowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 koparkowy już był, wczoraj mieli wejść budowlańcy, ale przez deszcze mają opóźnienia. wejdą w przyszłym tygodniu (w końcu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 koparkowy już był, wczoraj mieli wejść budowlańcy, ale przez deszcze mają opóźnienia. wejdą w przyszłym tygodniu (w końcu) Aniu, trzymam kciuki za ekipę i pogodę, kurcze zaczęłabyś w końcu i dogoniła nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Małgosiu szans na dogonienie Ciebie, to chyba nikt nie ma. Ruszyliście ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Małgosiu szans na dogonienie Ciebie, to chyba nikt nie ma. Ruszyliście ostro. Tak Ci się wydaje tylko, dacie radę. Zawsze jest gdzieś jakiś przestój z różnych przyczyn, więc Aniu do dzieła Michał właśnie wysłał e-amila do Sławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 AniuWracam po urlopie i tu takie dobre wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts