Megana 23.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dziękujemy za wycenę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Aniu a gdzie dziennik ? Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Aniu, gdzie Twój dziennnik? Zdjęcia fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Aniu, co u Ciebie, prosimy o odezwanie się do nas :) Przecież to dzieci zaczęły chodzić do szkoły, a nie TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.09.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Założę dziennik, ale 2 tygodnie padł nam dysk C na komputerze, a tam miałam zdjęcia. Od tego czasu korzystam z laptopa, mąż wraca późno do domu i ma zdjęcia na swojej komórce. Jak tylko on znajdzie więcej czasu to wszystko uzupełnię. Tak dzieci poszły do szkoły, ale lekcje muszę dopilnować, bo mi świadectw z czerwonymi paskami zachciało U nas budową zajął się całkowicie Sławek, on wszystko zamawia, kupuje. nawet nie wiem za ile. Zdecydowaliśmy się na dachówkę czarnobrązową średzka falista plus z robena. To jak na razie pierwszy zakup, którym się interesowałam. Następne będą okna i drzwi. Jak na razie pogoda wszystkim dopisuje, co? Małgosiu, wyzdrowiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.09.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Założę dziennik, ale 2 tygodnie padł nam dysk C na komputerze, a tam miałam zdjęcia. Od tego czasu korzystam z laptopa, mąż wraca późno do domu i ma zdjęcia na swojej komórce. Jak tylko on znajdzie więcej czasu to wszystko uzupełnię. Tak dzieci poszły do szkoły, ale lekcje muszę dopilnować, bo mi świadectw z czerwonymi paskami zachciało U nas budową zajął się całkowicie Sławek, on wszystko zamawia, kupuje. nawet nie wiem za ile. Zdecydowaliśmy się na dachówkę czarnobrązową średzka falista plus z robena. To jak na razie pierwszy zakup, którym się interesowałam. Następne będą okna i drzwi. Jak na razie pogoda wszystkim dopisuje, co? Małgosiu, wyzdrowiałaś? No wreszcie jakieś wieści od Ciebie ( od Was). Aniu, a formatowaliście już dysk ( instalowaliście od nowa), bo jeśli nie, to może Michał pomoże odzyskać zdjęcia? A kolor dachówki wybraliście - bardzo ładny ( podobny do naszego) :) Pogoda, rzeczywiście piękna i wcale nie na chorowanie . Chętnie poszłabym na spacer, a nie siedziała w mieszkaniu, ale Michałowi z nosa się jeszcze leje, niestety Ja już czuję się lepiej i u Michała ( porównując wczorajszy i przedwczorajszy dzień ) również dzisiaj widać poprawę, jednym słowem jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam!!! wreszcie załozyłas dziennik!! będę czestym gościem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.09.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam Alicjo, właśnie zaczęłam czytać Twój dziennik. Też czasami mam obawy o dojazdy, odśnieżanie itp. Postaram się prowadzić systematycznie dziennik, powklejam wieczorem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 jest wieczór czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 jest wieczór czekamy na fotki J też czekam na fotki, bo jak nie, to zrobię inspekcję osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.09.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no cóż........... jest juz ranek, zdjęc nie ma Meganko chyba bez twojej inspekcji sie nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no cóż........... jest juz ranek, zdjęc nie ma Meganko chyba bez twojej inspekcji sie nie obejdzie Chyba nie da się inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cześć Aniu gratuluję dziennika pisz!!! A w czym będziesz wklejać zdjęcia pytam bo fotosik szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dziewczyny, chyba szybciej spotkamy się na inspekcji na budowie niż ja zdjęcia wkleję. Kasiu jeszcze nie wiem, bo muszę się dokształcić w tym zakresie. A poza tym zdjęcia są na komórce męża, który ostatnio jest niedostępny, wraca zbyt późno do domu by mu tym głowę zawracać. Ale obiecuję, że w tym tygodniu nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.09.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam. I melduję że dziennik przeczytałam. Czekam na resztę zwłaszcza zdjęcia Pozdrowienia dla Sławka. Ale Ci dobrze z tymi zakupami budowlanymi. U nas to ja wydzwaniam i targuję się. Pod koniec budowy jak będę dzwonić do hurtowni to po przedstawieniu się usłyszę titt titt titt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 29.09.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Aniu, czekam na ciąg dalszy A przy okazji mam pytanie: planując podłogówkę na całym parterze rozważam położenie płytek lub paneli (które niby są przystosowane do podłogówki). Czy mogłabyś spytać męża, jakie jest jego zdanie na temat paneli na ogrzewaniu podłogowym? Siedzę w wątkach na forum, ale ilu dyskutantów, tyle opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 29.09.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Agnieszko mozna panele, tylko odpowiednie do podłogówki. My zakładamy kafle, mniej przy nich roboty, nie rysują się jak panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamik1000 30.09.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Gratuluję, wyboru. My z żoną też dogodnego budujemy, do tego podpiwniczonego.Jakby co służę radą, choć mam dopiero stan zero. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.10.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Ania kiedy ruszacie ze ścianami, masz porotherm 25 czy grubszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.10.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kamil śledzę Twój dziennik,Kasiu mamy porotherm 25, ściany zaczną nam robić w połowie przyszłego tygodnia, chyba, że pogoda opóźni roboty u innego inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts