Izabela Wawrzeń 21.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam jestem mało zdecydowana osobą i mam problem z podjęciem decyzji, mam połozone szare płytki odcień taki ołówkowy(dość ciemne) w całym holu i kuchni i jakie mam wybrać fuki pod kolor płytek czy jasniejsze aby były widoczne co radzicie dodam, że te płytki mam też pod kominkiem dom jest parterowy więc nie chciałam pstrokacić na podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 21.06.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Ja wybrałabym ciemniejsze, jak najbardziej zbliżone odcieniem do płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 21.06.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 mam szare plytki w lazience i fugi ciemnoszare, jesli dasz jasne fugi bedzie Cie czekalo czeste ich czyszczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 21.06.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 też bardziej obstawiałam ciemniejsze fugi ale tak pomyslałam ,że jasniejsze by troszke rozjasniły te płytki no ale może ten pierwszy wybór jest lepszydziekuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagger 21.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 mam szare plytki w lazience i fugi ciemnoszare, jesli dasz jasne fugi bedzie Cie czekalo czeste ich czyszczenie;) Nie zapomnij dodać, że nie zawsze da się je doczyścić :/ wkopałem się w coś takiego w łazience... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts