aLien01 21.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Zamierzam utwardzić drogę i tak się zastanawiam w jakiej odległości od granicy działki utwardzić ją. Przyjąłem około 3m jakie jest wasze zdanie czy tyle wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 21.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Zamierzam utwardzić drogę i tak się zastanawiam w jakiej odległości od granicy działki utwardzić ją. Przyjąłem około 3m jakie jest wasze zdanie czy tyle wystarczy? Jeśli utwardzisz trzy metry od działki to jak na nią wjedziesz gdy poleje ? To po co ta robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 21.06.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Zamierzam utwardzić drogę i tak się zastanawiam w jakiej odległości od granicy działki utwardzić ją. Przyjąłem około 3m jakie jest wasze zdanie czy tyle wystarczy? Jeśli utwardzisz trzy metry od działki to jak na nią wjedziesz gdy poleje ? To po co ta robota wjazd będzie utwardzony do działki ale droga będzie przebiegać wzdłuż działki na całej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 21.06.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam Zamierzam utwardzić drogę i tak się zastanawiam w jakiej odległości od granicy działki utwardzić ją. Przyjąłem około 3m jakie jest wasze zdanie czy tyle wystarczy? Jeśli utwardzisz trzy metry od działki to jak na nią wjedziesz gdy poleje ? To po co ta robota wjazd będzie utwardzony do działki ale droga będzie przebiegać wzdłuż działki na całej długościmoże utwardź ją w tym miejscu, gdzie jest w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts