kami-lla 21.06.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Słuchając ballady WGB "Sielanka O Domu" zawsze myślałam ...bo taki będzie mój dom.. Zapraszam do komentowania, podpowiadania, dzielenia się doświadczeniem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 22.06.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam Wpadłam się przywitać po sąsiedzku Wyszedł Wam bardzo ciekawy projekt Fajna zwarta bryła budynki. Życzę powodzenia i będę śledzić wasze zmagania budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzięki za powitanie Nad rysowaniem projektu spędziliśmy trochę czasu. Tak jak pisałam wczesniej - nasz architekt słuchał tego co mówimy. Dzięki tej wspólpracy powstał taki układ. Zobaczymy co wybudujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 23.06.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 O toście dołek wykopali Ale dobrze widzę, że macie bardzo bliskie sąsiedztwo bloku ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 My mamy bardzo bliskie sasiędzwo z każdej strony. Na szczęście mamy narożną działkę za wielką kupą ziemi - taki szary budynek to segmenty. A ten żółty to budynek to duzy dom. Nie mamy zatem w sąsiedzwie bloku. Na ten moment nasza działka to jeden olbrzymi wykop i sterta ziemi - nie mamy miejsca na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam.widze, że tak jak my jesteście na początku drogi do swojego domku:)będę kibicowac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 25.06.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Kala - dzieki za wizytę Rzeczywiście jesteśmy na tym samym etapie. Marzyłam o domu z bala , ale w końcu zapadła decyzja o tym, ze budujemy dom murowany - bo taki najlepiej pasuje do okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 bale fajne są je realizuje marzenia.......póki moge jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 25.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Trzymam kciuki - macie piękną dużą działkę na której pięknie się wkompnuje dom z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 26.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam !! Jak tam Wasz "basen" ?? Dziś na szczęście jeszcze nie pada ... I oby nie padało ... A po zdjęciach widzę, że i koparkowego macie chyba tego co my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 26.06.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Jeśli tak mowisz to pasjonat Okazało się ze nie jest tragicznie Teraz zanim zaczniemy piąć sie do góry pan Hydraulik przygotowuje wyprowadzenia Jutro zrobię kilka nowych zdjęć to wrzuce do dziennika Jak Wasz dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 no to czekamy na nowe fotki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 26.06.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 i już zamieściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 juz pobuszowałam po Waszych nowych fotkach:)...i powiem tak : idziecie jak burza !!! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 27.06.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hej !! Z naszym dachem mam nadzieję idzie już ku dobremu ... Kurcze jak patrze na ten Wasz dołek to Wam zazdroszczę ... chciałam tez piwnicę, ale u nasz wody gruntowe są zbyt wysokie ... podobno sąsiad zrobił sobie garaż w piwnicy to mu woda stała A mnie się marzyła np. sala bilardowa w piwnicy, albo taki kącik muzyczny co nikomu nie będzie przeszkadzać rzępolenie ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Piwnica jest dla nas ważna. W tej chwili w miejscu w którym mieszkamy nie mamy ani garazu ani piwnicy i bardzo nam tego brakuje Dlatego też postanowiliśmy ze jak się będziemy budowac to muszą by w projekcie. Zmusiło to nas co prawda to projektu indywidualnego ale myślę ze na korzyśc dla rozwiązań funkcjonalnych w naszym domu. Przynajmniej na razie mi się tak wydaje. Budowanie piwnicy powoduje straszliwy wzrost kosztó budowy - mam nadzieję ze nie będziemy tego żałowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 u nas nie będzie piwnicy własnie ze względu na koszty. ale mamy takie pomieszczenie pomiędzy garażem i kuchnią i garaż dwustanowiskowy. Mam nadzieje,że to starczy na graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 My ze względu na małą działkę nie mielibyśmy nawet gdzie posatwi garażu - dlatego w piwnicy będzie garaż, piwnica z pralnią i spiżarnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja znowu martwie sie, że mam za dużą działke:) i ciagle martwie sie co ja tam posadze, kto to będzie kosił itd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Domek z bali musi stać na dużej działce aby miał godne siebie towarzystwo - duzo przestrzeni, zieleni, choinek i kwiatów No ale z koszeniem to prawda - przy duzej działce zajmuje to sporo czasu, z ym, ze to naprawde jest przyjemne ( zwłaszcza jak kosi mąż ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts