kami-lla 13.11.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a skąd wiesz o naszej dachówce ? podeslę Ci zdjęcie na priv w powiększeniu widać ( proponuję zatem sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Domink był u mnie i spojrzał na dach, po czym doznał olśnienia że gdzieś taką dachówkę widział. I zaczął wypytywać czy nie mam do niej zastrzeżeń. Bo Inwestorka z Pruszkowa ma i to duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 14.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Hej.Jak tam elektryka skończona ??A okna dojechały ??A co do czujek to też o nich pomyśleliśmy i właśnie jesteśmy na etapie ich wybieraniaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.11.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Elektryka własnie skończona - oczywiscie ten etap okien jeszcze nie ma bedą w poniedziałek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 14.11.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 a zapomniałam napisac że zdjęcia tez będą jutro lub w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.11.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jednak za szybko zdjęc nie będzie ponieważ chłopcy się rozchorowali i troche uziemiona jestem UWAGA : Dachówka TEGALIT BRAAS !!! Na dachówce zauwazylismy odpryski i nierówności powierzchni ( na końcach dachówek ) Popatrzcie na swoje dachy i dachówki uważniej - my napisaliśmy reklamacje, był juz rzeczoznawca z firmy i reklamacja wraz ze zdjęciami została przesłana do Niemiec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jednak za szybko zdjęc nie będzie ponieważ chłopcy się rozchorowali i troche uziemiona jestem UWAGA : Dachówka TEGALIT BRAAS !!! Na dachówce zauwazylismy odpryski i nierówności powierzchni ( na końcach dachówek ) Popatrzcie na swoje dachy i dachówki uważniej - my napisaliśmy reklamacje, był juz rzeczoznawca z firmy i reklamacja wraz ze zdjęciami została przesłana do Niemiec, O rany . Mam nadzieję, że uznają wam reklamację i wymienią dachówki. dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.11.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jutro wkleję jakies zdjecie tej dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Oj Kamilla to nieciekawie z tą dachówką.Moze jakaś wadliwa partia, w razie czego możesz się podeprzeć ze w tych samych warunkach mają to samo sąsiedzi i u nich jest ok. Chociaż nie wiem czy ok, muszę jutro sprawdzić. A to cały dach Wam tak popękał? Mozliwe ze to było juz przy ułożeniu?Dekarze nic nie zauważyli, może były jakieś mikropęknięcia i teraz poszło wszystko postrzelało?Nie zostala wam dachówka zeby sprawdzic czy z tamtą wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jesli chodzi o dachówkę to co któraś jest taka ( mniej więcej co trzecia) : http://i37.tinypic.com/ev0vmt.jpg Dachówki trochę brudne jak to na budowie ...zapewne taka partia nam się trafiła , bo człowiek z firmy - przedstawiciel BRAASa tez był bardzo zdziwiony zobaczymy co dalej... Gdyby nie nasz dach nad tarasem to pewnie do tej pory nic bysmy nie zauwazyli - bo kto się wspina na dach , prawda ? A z naszych oczodołów okiennych na piętrze pod którymi jest ach tarasu, zobaczyłam taki oto widok... Moze przesadzam, ale w końcu to nie jest najtańsza dachówka a i ma gwarancję. Na dachu była niecały miesiac i taki kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wow!!! kamilla ale Wasz domek sie zmienia no i kolor tez zmienia super, że idziecie do przodu!! slicznie już wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 kamilla......może wstaw sobie jakis suwaczek... http://www.suwaczek.pl/ będziesz wtedy zawsze wiedziała....jak długo juz budujesz domek u mnie liczone są tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Przeczytałam o Twoich problemach z tegalitem, też mamy zamiar taką dachówkę położyć... Mam nadzieję, że wymienią Wam te uszkodzone. Trzymam kciuki! ps. jaki kolor wybraliście? Podesłałabyś mi więcej zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Nasza dachówka to Tegalit - grafitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jakie chcesz zdjęcia - samej dachówki czy na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 23.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Poproszę i takie i takie, jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ta dachówka wygląda strasznie Mam nadzieję, że uwzględnią waszą reklamację i wymienią wadliwe dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 tez mam taka nadzieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 26.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 MazoObiecany dach w róznych odsłonach - nie mam tego za duzo wybrałam kilkahttp://i33.tinypic.com/2re3wj9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 26.11.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 http://i33.tinypic.com/34nmnpv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts