Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sielanka o domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 229
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jednak za szybko zdjęc nie będzie ponieważ chłopcy się rozchorowali i troche uziemiona jestem :cry:

:evil: UWAGA : Dachówka TEGALIT BRAAS !!! :evil:

Na dachówce zauwazylismy odpryski i nierówności powierzchni :o ( na końcach dachówek ) :evil: :evil: :evil:

Popatrzcie na swoje dachy i dachówki uważniej - my napisaliśmy reklamacje, był juz rzeczoznawca z firmy i reklamacja wraz ze zdjęciami została przesłana do Niemiec,

Jednak za szybko zdjęc nie będzie ponieważ chłopcy się rozchorowali i troche uziemiona jestem :cry:

:evil: UWAGA : Dachówka TEGALIT BRAAS !!! :evil:

Na dachówce zauwazylismy odpryski i nierówności powierzchni :o ( na końcach dachówek ) :evil: :evil: :evil:

Popatrzcie na swoje dachy i dachówki uważniej - my napisaliśmy reklamacje, był juz rzeczoznawca z firmy i reklamacja wraz ze zdjęciami została przesłana do Niemiec,

O rany :o :( . Mam nadzieję, że uznają wam reklamację i wymienią dachówki.

dzień doberek :D

Oj Kamilla to nieciekawie z tą dachówką.Moze jakaś wadliwa partia, w razie czego możesz się podeprzeć ze w tych samych warunkach mają to samo sąsiedzi i u nich jest ok. Chociaż nie wiem czy ok, muszę jutro sprawdzić. A to cały dach Wam tak popękał? Mozliwe ze to było juz przy ułożeniu?Dekarze nic nie zauważyli, może były jakieś mikropęknięcia i teraz poszło wszystko postrzelało?Nie zostala wam dachówka zeby sprawdzic czy z tamtą wszystko ok?

Jesli chodzi o dachówkę to co któraś jest taka ( mniej więcej co trzecia) :

http://i37.tinypic.com/ev0vmt.jpg

Dachówki trochę brudne jak to na budowie ...zapewne taka partia nam się trafiła , bo człowiek z firmy - przedstawiciel BRAASa tez był bardzo zdziwiony :o

zobaczymy co dalej...

Gdyby nie nasz dach nad tarasem to pewnie do tej pory nic bysmy nie zauwazyli - bo kto się wspina na dach , prawda ?

A z naszych oczodołów okiennych na piętrze pod którymi jest ach tarasu, zobaczyłam taki oto widok...

Moze przesadzam, ale w końcu to nie jest najtańsza dachówka a i ma gwarancję. Na dachu była niecały miesiac i taki kit :evil: :evil: :evil: