Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sielanka o domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 229
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

znowu przenosze z dziennika :oops:

Plan pięterka bardzo mi sie podoba !!

sypialnia z garderobą i własna łazienka....bajka!!!!

Natomiast parter.....ja szukając projektu chcialam aby kuchnia była z innej strony niz salon. Nie chcialam aby goście widzieli moje gary w zlewie

U Ciebie kuchnia jest natomiast otwarta na salon Ale przecież kazdy woli cos innego !!!! dzieki temu,że kuchnia jest otwarta będziesz miala większą przestrzeń !!

Z przyjemością zagląda się do Twojego dziennika, szczególnie zza tych choineczek na działce:) Bardzo mi się podoba działeczka i układ domu - zwłaszcza te garderoby! Sa wszędzie! Jak mi teraz takich brakuje...

W naszym domku będzie tylkoe jedna, no ale nasz domek w ogole będzie malutki.

Kuchnia otwarta na jadalnię i salon to wg mnie naprawdę wygodne rozwiązanie, źle bym się czuła zamknięta w kuchni, gdy moja rodzinka lub goście bawią się w salonie.

Powodzenia podczas dalszych prac! Trzymam kciuki i będę do Ciebie zaglądać!

Ania

podesty w łazienkach - podwyższenie do pryszniców

Nie chcemy na górze kabin - tylko taki spływ w podłodze.

Z tym zadaszeniem ciągle mamy problem - jak je zrobić aby nie zaciemnić salonu i kuchni :( ... z drugiej zaś strony zadaszenie aby mozna bylo częściej wykorzystac taras ....teraz mamy taras bez dachu i jak robimy imprezkę grillową i pada deszcz to mój małż stoi z parasolem nad grillem :lol:

Niestety nie mamy też miejsca na dzialce na fajną altanę :evil:

Dzień Doberek - wracam po krótkiej urlopowej przerwie.

Pasie witam serdecznie w moich skromnych progach :o)

Pajgor juz jestem juz zaraz donoszę co na budowie.

Jest tylko jeden mały problem :9

Zapomniałam zabrac aparatu - został nad morzem :( a do drugiego zgubiłam plytę z programem do instalacji :o(