kala67 28.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Fajne kalosze !!! jaka cena za pomarańczowe?? bo moje czarno-biale ok.75zł !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kami-lla a te widoczne na zdjęciu choinki to rosna juz na Waszej działce?? czy Wasza działka jest dopiero za choinkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kalosze 79 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Nasza działka jest narożna. CHoinki na trawce przed działką posadził lata temu moj teśc.Tuż za choinkami jest siatka naszej działki. i nasza działka jest pomiędzy dużym żółtym domem i drugim właśnie ocieplanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 znowu przenosze z dziennika Plan pięterka bardzo mi sie podoba !! sypialnia z garderobą i własna łazienka....bajka!!!! Natomiast parter.....ja szukając projektu chcialam aby kuchnia była z innej strony niz salon. Nie chcialam aby goście widzieli moje gary w zlewie U Ciebie kuchnia jest natomiast otwarta na salon Ale przecież kazdy woli cos innego !!!! dzieki temu,że kuchnia jest otwarta będziesz miala większą przestrzeń !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 nie przejmuj się - pisz gdzie Ci wygodniej teraz mam kuchnię odgrodzoną trochę od salonu. Chcę jednak uczestniczy w życiu salonowym a przy układzie ja jedna + 3 facetów musze jakoś towarzystwo kontrolowa będąc w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kochana.....ale Ty z góry nie zakładaj,że tylko Ty bedziesz pracowała w kuchni!! czasem faceta tez trza do garów zagnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Zaganiam, zaganiam ...nawet młodzież ( 6 i 3 latka ) zaganiam....ale jak człowiek na widoku stoi umęczony to wyrzuty sumienia powodują , że bez zaganiania pomoc nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 29.06.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Z przyjemością zagląda się do Twojego dziennika, szczególnie zza tych choineczek na działce:) Bardzo mi się podoba działeczka i układ domu - zwłaszcza te garderoby! Sa wszędzie! Jak mi teraz takich brakuje...W naszym domku będzie tylkoe jedna, no ale nasz domek w ogole będzie malutki. Kuchnia otwarta na jadalnię i salon to wg mnie naprawdę wygodne rozwiązanie, źle bym się czuła zamknięta w kuchni, gdy moja rodzinka lub goście bawią się w salonie.Powodzenia podczas dalszych prac! Trzymam kciuki i będę do Ciebie zaglądać! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 29.06.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Aniu dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 mnie nie trzeba zapraszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 o kurcze, toz dopiero wykopy były, a tu juz zalewanie odchodzi. Jaki ładny ten Twój domek Kamilla. Lubie takie proste bryły. Gratulacje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Dzięki za wirtualne odwiedziny - zapraszam częściej i oczywiście jak juz wyjdziemy z okopów zapraszam do środka osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 kami-lla, gratuluję rozpoczęcia budowy Bardzo fajny domek budujecie i na pewno będę śledzić wasze postępy. Ja zaczynam za jakieś dwa tygodnie budowę, więc jesteśmy prawie na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Lidszu - dzięki zapraszam częściej trzymam kciuki za Twój start - rozpoczęcie budowy to naprawdę niesamowite uczucie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Kamilla twój dom bedzie najbardziej wyposazonym w garderoby domem jaki znam ever. Chyba rzeczywiscie doskwierał ci brak miejsca do przechowywania. Fajny, wygodny dom, z ekstra zadaszonym tarasem i nowoczesną formą. Ale co to te podesty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 30.06.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 podesty w łazienkach - podwyższenie do pryszniców Nie chcemy na górze kabin - tylko taki spływ w podłodze. Z tym zadaszeniem ciągle mamy problem - jak je zrobić aby nie zaciemnić salonu i kuchni ... z drugiej zaś strony zadaszenie aby mozna bylo częściej wykorzystac taras ....teraz mamy taras bez dachu i jak robimy imprezkę grillową i pada deszcz to mój małż stoi z parasolem nad grillem Niestety nie mamy też miejsca na dzialce na fajną altanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Doberekkkk trochę forum zaniedbałam a tu taka niespodzianka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 09.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A co tam na Waszej budowie słychać ?? Czekam na jakąś fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.07.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Dzień Doberek - wracam po krótkiej urlopowej przerwie. Pasie witam serdecznie w moich skromnych progach ) Pajgor juz jestem juz zaraz donoszę co na budowie. Jest tylko jeden mały problem :9 Zapomniałam zabrac aparatu - został nad morzem a do drugiego zgubiłam plytę z programem do instalacji ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts