kami-lla 26.09.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Kala My tez mamy kominy - bo musza byc do kotłowni do pieca, do kominka i do kuchni gazowej pozdr Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ale jaja, nic się nie chwaliłaś, zupełnie przypadkowo patrzę na stopke Twojego wpisu w moim dzienniku a tu link do dziennika, zaglądam a tam juz koniec budowy prawie, bardzo super, się mury wypięły do góry, graty wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 kamillko co Tam u Was sie dzieje??? wykańczacie już, że brak czasu na FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.10.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kala Nawarstwiło mi sie sporo prac na budowie, w pracy, domu stąd częśto podglądam a bardzo rzadko coś piszę i nadrabiam zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no kochana......jestes rozgrzeszona jak zobaczyłam ten piekny dach CUDNIE wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 grafitowy - chyba taki kolor jak Ty chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no własnie..chce mieć grafitowy!! możesz mi powiedziec jaki jest koszt takiego dachu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 kamilla.....gdzie sie znowu podziewasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja witam się po raz pierwszy, ale już oznajmiam, że nie ostatni. Urzekł mnie Twój domek. Bardzo podoba mi się dachówka i połączenie kolorystyczne z elewacją. Gratuluję wyczucia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 15.10.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dziękuję i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 15.10.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 włażę w buciorach z rewizytą... mam nadzieje, że się nie obrazisz jak będziesz miała już podłogi to buciory obiecuję zdejmować i nawet skarpety przewietrzę kami-lla jejuuu... jaki masz piękny dach! toć to istne cudo domek też ładniutki, czy elewację frontową domu planujesz tak jak w wizualce? "drzewnianą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.10.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ja też się przywitam będziemy mieszkać tak prawie po sąsiedzku dach masz śliczniutki. Wygląda bardzo nowocześnie. Jaki kolor elewacji będziesz robić i jakie okna? Ja ciągle biję się z myślami jaką dachówkę wybrać... No i budujesz w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 16.10.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nad elewacją się zastanawiamy. Planujemy styropian o gr 20 cm , na to tynk silikatowo - silikonowy. Spec od ocieplenia i elewacji powiedział nam ze do drzewa trzeba będzie zrobic dodatkowy stelaż na styropianie a to moze spowodowac ze powstanie mostek cieplny .... namawial nas jednak na cos co mozna przykleic czyli jakis kamień, płytki, klinkier...a drzewo jest przeciez takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kami-lla, dawno mnie nie było, a tu już dom zadaszony i z WC Gratuluję, idziecie jak burza I porozpływam się w zachwytach nad dachówką, bo to mój faworyt i też taką będę mieć . Chociaż pewnie u mnie nie będzie jej aż tak bardzo widać jak u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 kamiila...jak tam po wekeendzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 21.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kamila co do elektryki to musisz sobie wyobrazić co gdzie będziesz chciała w domu postawić. Gdzie jakaś lampa, telewizor ... Zawsze lepiej zrobić 5 za dużo niż jedno za mało. My mimo, że nie będą nam w chwili obecnej potrzebne wszędzie sieciówki i anteny do TV zrobiliśmy je we wszystkich pokojach. Nawet w kuchni, choć nie planuję mieć tam telewizora, ale kto wie czy mi sie kiedyś nie odwidzi więc jakby co to jest. Gniazdka tak sobie zaplanuj w pomieszczeniach żebyś miała jak się z odkurzaczem przemieszczać. Warto zaplanować sobie gniazdo gdzieś na górze gdzie będzie okap, żeby nie ciągnąc zasilania do niego gdzieś z dołu jakimś przedłużaczem. A najgorsze w tym planowaniu jest to ze i tak zawsze czegoś się nie przewidzi albo zapomni. Np. my nie przewidzieliśmy gniazdek do kaloryferów w łazienkach . Dobrze ze nie kładliśmy tam tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 21.10.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Pajgor Dzięki Część mam zaplanowaną jeszcze przez architekta - fajne rozwiązanie o jakim nam powiedział to umieszczenie w sypialni wyłączników przy łóżkach.Dzięki za info o gzrejnikach w łazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.10.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 pamietaj tez o oświetleniu na zawnątrz domku, tarasu, wejścia itd u mnie elektryk w tym tygodniu konczy!! ciekawe o czym zapomnieliśmy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Kurcze, ale jestem zauroczona Twoim domem!! Możesz mi napisać, co położyłaś na kominie, że jest taki piękny grafitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Z kominem to było tak, że mielismy położyc klinkier...ale jakoś zabrakło czasu i wczesniejszego zadbania o to Myslelismy równiez ze to panowie od dachu nam wykonczą również kominy Zatem szybciej było połozyc jakiś tynk...miałam jeden dzień na podjęcie decyzji co do koloru ...wszyscy dookaoła mają kominy w kolorze elewacji i raczej jasne , wyrózniające się na dachu. Nie mamy jeszcze dko końca wybranego koloru elewacji , więc wzielismy jedna dachówkę i w jej kolorze dobralismy tynk...grafitowy , silikonowy Wydaje mi się że wygląda dobrze ...jeszcze rzed nami zamontowanie na koninach takich cudaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts