AGP 22.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A jaki to jest tynk? My myślimy nad położeniem tynku mozaikowego, ale nie wiem jak to będzie wyglądało na kominie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.10.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 to tynk silikonowy nie wiem niestety jakiej firmy bo to szef naszej ekipy kupił w składzie muszę poszukac na fakturach, ale to dam znac dopiero w niedzielę bo jestem poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Będę wdzięczna za nazwę Nie spieszy mi się, poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 kamilla....czytam, że przed Wami DUŻE wyzwanie czyli prąd!!! ja już mam za soba planowanie gniazdek i kabelków na szczęście!! ..elektryk chciał wiedzieć wszystko, nawet gdzie będzie wisiał kinkiet przy tarasie ..gdzie lodówka, pralka, zmywarka, gdzie lustro, lampa nad stołem, światełko w przedpokoju itd.... koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.10.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A jaki to jest tynk? My myślimy nad położeniem tynku mozaikowego, ale nie wiem jak to będzie wyglądało na kominie... tynk silikonowy Kreisel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kamilla...możesz napisac ile od was weżmie elektryk???za materiał i za robocizne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A jaki to jest tynk? My myślimy nad położeniem tynku mozaikowego, ale nie wiem jak to będzie wyglądało na kominie... tynk silikonowy Kreisel dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Kamilla....dziekuje za informacje na priv ....piękne masz te kable na budowie!! ...jak takie rzeczy mocno nas cieszą, prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 06.11.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 kami-lla co tam nowego na budowie ??Jakie plany na zimę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.11.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka Kończymy elektrykę, potem rozprowadzamy c.o.wstawiamy okna , oceplamy styropianemrobimy tynki wewnetrzne ....jak będzie jeszcze ciepło czyli powyzej zera moze się uda zrobic wylewki ...... takze planów mamy bardzo duzo, a co wyjdzie to zalezy od pogody, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka Kończymy elektrykę, potem rozprowadzamy c.o. wstawiamy okna , oceplamy styropianem robimy tynki wewnetrzne .... jak będzie jeszcze ciepło czyli powyzej zera moze się uda zrobic wylewki ...... takze planów mamy bardzo duzo, a co wyjdzie to zalezy od pogody, ależ pany mam nadzieję, że uda wam się je wykonać dzień dobry piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.11.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kamilla....dziekuje za informacje na priv ....piękne masz te kable na budowie!! ...jak takie rzeczy mocno nas cieszą, prawda?? Oj cieszą, cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 06.11.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 także planów mamy bardzo duzo, a co wyjdzie to zależy od pogody,No to macie pełne ręce roboty Czyli nie robicie żadnego przestoju zimowego ! I słusznie , zawsze to przybliża do ukończenia budowy ! A nie baliście robić się elektryki przed oknami w obawie ze Wasze kabelki zmienią właściciela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 06.11.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 boimy się trochę, ale cóż... elektrycy nocuja na budowie w przyczepie Gorzej jak skończą i jeszcze przez tydzien nie bedzie okien a miały być do 9.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kami-lla, co tam nowego? Jak elektryka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 10.11.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 elektryka się ciagnie i ciągnie jak kabel by nie napisac drut smieję się ze chłopaki nie spieszą sie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Może im dobrze u Ciebie Nie rozpieszczasz ich zbytnio przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.11.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 u mnie elektryka ciągnęła sie prawie miesiąc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 hej Kamilla!!! napisz co nowego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.11.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 słyszałem że walczycie z dachówką? Co jej dolega bo chyba mamy taka samą. A jak wam układa się współpraca z Link air? Bo moi znajomi rozstali się z nimi w wielkim gniewie... Niesłowni... Nieterminowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts