Gość ANSEXXX 30.06.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 02.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 przepraszam ale chyba pomyliłem fora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markrk 02.07.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Mleczyk nie dokazuj , zainwestuj w drylownice do trądziku a nie wydajesz pieniądze na neta .Jest to dla Twojej osoby zbędne ,ponieważ i tak niczego nie wnosisz a na naukę był czas Poziom Twoich wypowiedzi jest na etapie piaskownicy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 23.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ja mam 2 szafy jedna z plecami druga bez i tam jest tapeta jak masz równą prostą ścianę to daj tapetę ( ja tak mam ) Jak nie to daj płytę Co do szafy z pełnymi bokami górą i dołem wygląda to o wiele estetyczniej. Wszystko jest w jednym kolorze, półki, drzwi itd.( niestety o wiele drożej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 23.01.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qnik111 23.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Dokładnie jest tak jak piszesz ja mam porównanie dwóch różnych firm Co do ilości zużytego materiału to jedna z firm zrobiła -spód, boki górę, cokolik półki i plecy w takim kolorze jak drzwi i co mnie zdziwiło koszt był mniejszy niż szafa u teścia. W szafie teścia nie ma dołu tylko listwa na rolki góra to samo a na bokach paski płyty po 20cm półki białe a cena z kosmosu Tak więc należy pytać wykonawcę z czego i jak robi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 23.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts