Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moja nowa wizja Prymulek 3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 561
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Druga umowa, jaką mieliśmy tam jeszcze do załatwienia była do podpisania między ZE a Skarbem Państwa. Pan „przyjazny pomocnik”, który zobaczył pismo zaczął wnosić na niego poprawki. Stwierdził, że jest źle napisana. Kazał jeszcze, aby na tym piśmie znalazły się pieczątki dyrektora ZE.

Jak mi powiedział, ile będzie trwało podpisanie tego dokumentu to myślałam, że wyciągnę go za tego biurka i wyrzucę przez drzwi. :evil: :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Najpierw ten papierek musi trafić do sekretariatu a tam pani po tygodniu przekaże go do pokoju gdzie zostanie sprawdzony czy wszystko jest poprawnie napisane. Oni na to mają tydzień. Jeżeli wszystko jest w porządku to z powrotem trafia do sekretariatu gdzie pani przekaże to do zastępcy dyrektora. Jeżeli on to zatwierdzi a ma na to tydzień można przekazać do podpisu dyrektorowi urzędu.

Jak opisałam sytuację jaka się wydarzyła architektowi by coś z tym fantem zrobić bo nie ma czasu na taką zabawę w kotka i myszkę. Dowiedziałam się, że ZE ma utarczki z urzędem SP i dlatego takie problemy są. W takim wypadku my nic nie wskóramy, on spróbuje się tym zająć.

Jakbyśmy nie jeździli sami z tymi umowami tylko architekt wysyłałby umowy pocztą to minąłby kolejny miesiąc albo i dłużej.

Chodzi tu o odebranie ich przez sąsiadów i z powrotem wysłanie zwrotek.

Co by było z osobami nieżyjącymi? Przecież zaadresowane byłyby na nich i nikt inny nie mógłby ich odebrać. :-? :-? :-? :-? :-?

• 2 weeks później...