aniamar 11.10.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rok 2009Papiery z ZUD-u pozytywnie rozpatrzone można składać dokumenty o pozwolenie na budowę. Udało się mapa do celów projektowych się nie przeterminowała (ważna 2 lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.10.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Architekt miał dobry pomysł z tą zmianą garażu. Rozwiązanie zostało zaakceptowane przez urzędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Aby złożyć komplet dokumentów o pozwolenie na budowę potrzebowaliśmy jeszcze dostarczyć podpisane umowy przez sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Architekt przygotował niezbędne zaświadczenia a my żeby było szybciej sami jeździliśmy i prosiliśmy o podpisy. Umów mięliśmy aż 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Jak architekt dał nam te papiery to się przeraziłam. Znowu wszystko będzie przesunięte w czasie a obiecane mieliśmy, że w czerwcu 2008 będziemy mogli się budować a tu już mamy 2009 a dokumenty o pozwolenie niezłożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Rzeczywistość znowu okazała się okrutna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zaczęło się podpisywanie przez sąsiadów umów. Każdy, kto składał swój autograf na listę ostrzegał Nas przed jedną osobą. Powiedzieli Nam, że tego papierka nigdy ta pani nie podpisze, ponieważ jest skłócona z rodziną i robi wszystko na przekór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wysłuchaliśmy od podpisujących całej historii, o tym jak to zaszło i że tak łatwo Nam z tą kobitą nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Złość człowieka na to wszystko bierze. My jeszcze nie zaczęliśmy budować a tu tyle kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie dość, że człowiek tak długo czekał na rozwiązanie problemu z posadowieniem budynku to teraz ma polec na takim drobiazgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Co my jako nowi właściciele mamy wspólnego z waśniami tamtej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Niestety nic nie poradzimy musimy jakoś zmóc się z problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Podumałam, podumałam i wymyśliłam plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Skoro to problem z kobietą, więc wysłałam samego męża na negocjacje i po podpisik. Ja na nic tam się nie zdam a kobita jak zobaczy mężczyznę to może zmięknie. W końcu mój mąż to prawdziwy negocjator i każdego potrafi udobruchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Nie na rękę był mu taki układ, ale cóż zrobić. Żona prosi to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mój bohater wysiedział się tam z 1,5 godz. Wysłuchał wszystkich żali i pretensji odnośnie jej rodziny. Na początku kobieta nie chciała podpisać, ale z upływem czasu zmiękła. Szybciutko mój mężulek wyciągnął dokumenty wręczył długopis i uzyskał podpisik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 18.10.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Mamy ją a już się bałam, że kobita nie podpisze jak zobaczy resztę autografów rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Z podpisami umów to jeszcze nie koniec, wśród tych 12 osób było 3 nieżyjących. Na szczęście podpisali nam spadkobiercy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dwa zaświadczenia mieliśmy do podpisania ze Skarbem Państwa - Podkarpacki Zarząd Melioracji I Urządzeń Wodnych i jak to bywa w urzędach czekała Nas procedura. Zanim skierowali mnie do odpowiedniego pokoju chodziłam od Annasza do Kajfasza. Ile ja się potłumaczyłam, co potrzebuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.10.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 W końcu trafiłam do właściwego pokoju!!!!!!!!!!! Pani zaczęła przeglądać mapy by zobaczyć czy nie będzie problemu na wejście w ich teren. Oczywiście mapy odnośnie tego rejonu nie znalazła. Cóż za porządek tam mają. Nie dziwne, że tyle ich tam pracuje. Przecież muszą coś robić np. szukać zaginionej mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts