Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fioletowe łazienki - inspiracje, płytki itd.

marzena925

Recommended Posts

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli chodzi o fiolety to wybór odcieni jest spory . W zależności od tego czy jest w nim więcej różu czy czerwieni czy niebieskiego fioletem nazywany jest kolor:

wrzosowy, lawendowy,śliwka,bakłażan,amarantowy,biskupi,buraczkowy,cyklamen,fiołkowy, fuksja zwana magentą,jagodowy,lila, palisander,winny,ametystowy i purpurowy uff!!!

Ładny fiolet ma opoczno kolekcja Jazz( bardzo ciemny),seria capri fiolet jaśniutka w kierunku lawendowego.

Jeśli chodzi o glazurę szklaną to Lavender Starlavender-5..jpgsrebrno wrzosowy&#.jpglavender-5..jpgsrebrno wrzosowy&#.jpg

• 1 month później...
  • 1 month później...
Witam serdecznie, ja również jestem zainteresowana fioletowymi płytkami z Tubądzina kolekcja REN i tu zwracam się z prośbą do Oliwkowo jesli tylko będziesz miała projekt łazienki to bardzo o pokazanie na forum...bo jestem bardzo ciekawa jak one wyglądają. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Witam serdecznie, ja również jestem zainteresowana fioletowymi płytkami z Tubądzina kolekcja REN i tu zwracam się z prośbą do Oliwkowo jesli tylko będziesz miała projekt łazienki to bardzo o pokazanie na forum...bo jestem bardzo ciekawa jak one wyglądają. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Obiecuję, że jak skończę to pokażę. Robi się :-) Polecam te płytki, po położeniu są ładniejsze, niż jak ogląda się jedną płytkę na wystawie.

Pozdrawiam

• 5 months później...
Jeśli chodzi o fiolety to wybór odcieni jest spory . W zależności od tego czy jest w nim więcej różu czy czerwieni czy niebieskiego fioletem nazywany jest kolor:

wrzosowy, lawendowy,śliwka,bakłażan,amarantowy,biskupi,buraczkowy,cyklamen,fiołkowy, fuksja zwana magentą,jagodowy,lila, palisander,winny,ametystowy i purpurowy uff!!!

Ładny fiolet ma opoczno kolekcja Jazz( bardzo ciemny),seria capri fiolet jaśniutka w kierunku lawendowego.

Jeśli chodzi o glazurę szklaną to Lavender Star[ATTACH]41167[/ATTACH][ATTACH]41168[/ATTACH][ATTACH]41167[/ATTACH][ATTACH]41168[/ATTACH]

czaje sie własnie na lawendowe CAPRI OPOCZNO :) http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k086&m=220

Witam,

jestem nowa na tym forum:yes:, my zdecydowaliśmy się na płytki fioletowe a raczej śliwkowe, Tubądzin kolekcja Ren, na zdjęciach tego nie widać, ale są przepiękne. Czekamy teraz na projekt od pani projektantki.:D

http://katalog.tubadzin.pl/ren-1.jpg

popatrz na płytki Pamesa wzór Agatha, możliwe , że tam jakieś znajdziesz