Marzena 28.11.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Pytanie jak w tytule - jestem laikiem - czytałam o dyblach Fishera - może ktoś mógłby mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 28.11.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ja mam wprawdzie plastiki ale montowałem je za pomocą dostarczonych w komplecie "blach". Aby zamocować okna za pomocą dybli Fischera musisz przewiercać ościeżnice okienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 28.11.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Fisher to po prostu firma produkująca kołki rozporowe do różnych materiałów. Ościeżnice można montować na kołki (trzeba przewiercić ościeżnicę, otwór się kołkuje, jak dobrze zrobione - nie powinno być widać, lub na kotwach. Druga metoda chyba prostsza, jak dobrze zrobione - bez różnicy.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 28.11.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 niby dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 28.11.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Dziurę po śrubie można zakołkować, miejsce wyszlifować. Jak dobrze dobierzesz drewno, to nawet pod bezbarwnym lakierem nie będzie widać.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts