iwett27 22.06.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Musze zaplanowac światło nad stołem w salonie, nie mam jeszcze stołu zadnego wybranego i mam problem...jak daleko odsunąc stół od ściany i krzesło żeby wygodnie mozna było usiąść?? Szacuje ze stół bedzie na ok 90cm szeroki, krzesło standardowo ma ok 40-45cm głebokości....nie mam obecnie w domu stołu i jakos nie moge sobie wyobrazic jak ustawic zeby bylo wygodnie;) Dodam jeszcze ze lampy beda wisiały nad stołem centralnie na środku:) Podpowidzcie prosze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 22.06.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Musze zaplanowac światło nad stołem w salonie, nie mam jeszcze stołu zadnego wybranego i mam problem...jak daleko odsunąc stół od ściany i krzesło żeby wygodnie mozna było usiąść?? Szacuje ze stół bedzie na ok 90cm szeroki, krzesło standardowo ma ok 40-45cm głebokości....nie mam obecnie w domu stołu i jakos nie moge sobie wyobrazic jak ustawic zeby bylo wygodnie;) Dodam jeszcze ze lampy beda wisiały nad stołem centralnie na środku:) Podpowidzcie prosze! A masz jakieś krzesło? To usiądź pod ścianą i spróbuj je odsunąć i wyjść "od stołu" bez obicia ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts