kalapat 07.05.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Dokladnie to co wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalapa 05.06.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 cwiczenia cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SubwaySurfersTriche 14.06.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Wybrać się na siłownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozak20 28.07.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Do diety warto dorzucić jakieś spalacze tłuszczu. Znajdziesz to w każdym sklepie z odżywkami dla sportowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo-koleo 24.08.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Polecam jeszcze squasha do tego. Wystarczy godzina intensywnej gry, a człowiek zmęczony jakby się ruszał o wiele dłużej. No i też angażuje prawie wszystkie mięśnie. Wiadomo, że jak się by grało nawet raz w tygodniu, to koszty miesięczne mogą być większe niż karnet na siłowni, ale przynajmniej jest jakaś alternatywa dla tych, którzy nie lubią jeździć na rowerze, biegać czy nie mają motywacji do regularnych ćwiczeń. A tak zawsze można kogoś zabrać ze sobą do gry . A w dwójkę zawsze raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksyv91 16.09.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Mogę się pochwalić, bo przez ostatnie 3 miesiące dość sporo walczyłem o formę. I myślę, że udało mi się odkryć sposób jak dość szybko zrzucić kilka kilogramów i co najważniejsze - niewielkim wysiłkiem, nie licząc kalorii:po pierwsze - regularne posiłki. Jem rano śniadanie, potem drugie śniadanie jakiś lekki obiad i kolacja (Najpóźniej o 18-19)po drugie - ćwiczenia, nic wielkiego. Ja polecam tabatę. Filmiki do znalezienia na youtubePo trzecie - praca - pracuję przed komputerem, postanowiłem zrobić kilka rundek po biurze co 45 minut.I tracę około 5kg miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryczewski 16.02.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Najlepsze jest bieganie. Należy pamiętać, że dopiero po około 45 minutach biegu organizm zaczyna spalać tkankę tłuszczową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bt9 17.02.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Podstawy:Nie ważne ile będziesz jadł posiłków, jedz 2 lub 3, a mozesz i 6, nie ma to wpływu na metabolizm. Więc zrób tak jak wolisz.Jeśli chcesz jedz po 18. Nie jest to magiczna godzina pj której zjedzone jedzenie odklada siê jako tłuszcz.Oblicz zapotrzebowanie kaloryczne.Wysiłkiem fizycznym np. Siłownia, bieganie, rower, gra w pilkę itp. Doprowadz organizm do ujemnego bilansu kalorycznego. Ewentualnie zmniejsz ilość sporzywanych kalorii.Musi spadać tłuszcz. Jesli nie to albo sam siebie oszukujesz albo masz problemy z tarczyca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor45 03.03.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ćwiczenia i dieta z ujemnym bilansem kalorii, bo co z tego jak będziesz biegał nie wiadomo ile skoro po wysiłku fizycznym zjesz pól lodówki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przewas 03.03.2016 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 ćwiczenia i dieta z ujemnym bilansem kalorii, bo co z tego jak będziesz biegał nie wiadomo ile skoro po wysiłku fizycznym zjesz pól lodówki ) Ja od nowego roku (podobno standard z tymi postanowieniami) polazłem na siłownie, do tego zmiana diety. Mało tłuszczów , jeżeli już to tylko te "zdrowe" jedno/wielo nienasycone. Całkowita odstawka cukru. Efekt jest taki, że biegam do lodówki 5-6 razy dziennie. Żona zachwycona, bo nagle śmieci z lodówki wywaliłem, pojawiły się ryby, kasze, ryż, masło orzechowe itd itd. Rezultat, poza poczuciem, że jem zdrowo, przytyłem 1kg jednocześnie zrzucając prawie 6 kg tłuszczu. Sam jestem w szoku, że to tak szybko i łatwo idzie. I wcale nie uważam teo za wielkie wyrzeczenia. Pobiegać troche na bieżni, a na obiad łosoś z brokułami i kaszą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 20.04.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Unikać cukru oraz białego pieczywa. Najlepiej spożywać razowe lub pełnoziarniste kilka razy w tyg. Urozmaicać dania warzywami i przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 30.06.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Szczerze mówiąc wiele razy się odchudzałam i to z różnymi efektami. Teraz kiedy stosuję dietę Cambridge odmieniłam sporo ze swoich nawyków. Polubiłam produkty, które oferują a są smaczne i bardzo sycące. Warto szukać na necie czegoś dla siebie, ja już odnalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CrazyGirl 30.06.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 A możesz coś więcej o tej diecie powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 31.07.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 A możesz coś więcej o tej diecie powiedzieć? Jeśli chodzi o dietę Cambridge charakteryzuję się ona etapami które przyzwyczają organizm i uczą zupełnie innego trybu żywieniowego. Ja osobiście zasmakowałam się w zupkach, batonikach czy koktajlach. Dzięki dużo niższej kaloryczności mój rozmiar w pasie się zmniejszył co bardzo mnie cieszy Przestałam sięgać po niezdrowe przekąski. Nie myślałam, że zrezygnuje z czekolady czy cukierków. A jednak udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nocny jastrzab1719514758 28.08.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Chcę schudnac, ale nie mam motywacji. Mnie ktos musi kierowac. Dawac wskazówki. Ciezko ze mnie typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 28.08.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 W moim przypadku zerwanie z nałogiem przyczyniło się do zrzucenia 7 kg. Nałogowo obżerałem się słodyczami:)Biegać co drugi dzień zacząłem w marcu. Efektów po paru miesiącach nie widziałem, nie wiedziałem o co chodzi.Dopiero jak się "zaszyłem" na cukier waga zaczęła sukcesywnie spadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Violeet 31.08.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Polecam zajrzeć do materiałów zamieszczonych w internecie na temat diety Cambridge. Pozytywem jest pomoc konsultanta, który daje Ci nie tylko wskazówki, ale i jest mentorem, w czasie gubienia kilogramów. Człowiek czuję, że ma wsparcie. Utrata brzuszka to naprawdę miły efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasi 02.09.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Moja zasada brzmi, wszystko dla ludzi, ale z umiarem. Nawet spora dawka ruchu nic nie da, kiedy nie pohamujemy swojego obżarstwa. Pracuję za biurkiem, biegam dwa-trzy razy w tygodniu i po prostu racjonalnie się odżywiam. To wystarcza żeby nie mieć problemów z wagą (pomijając kwestie związane z chorobami które powodują nadwagę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek334 05.09.2016 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Przede wszystkim regularnie ćwiczyć i odżywiać się dietetycznie. Dieta to 90% sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koosek 19.09.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 dokładnie, mniej jeść i więcej się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts