finlandia 03.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Bez dodatkowych wyjaśnień Sirius będziemy się tak sprzeczać jeszcze długo Nie myślę bronić stolarza (to przecież moja konkurencja) ale przedstawiam swoją opinię na temat wystąpienia białych plam.. Nie mam z nimi złego doczynienia, więc mówię że jest ok Ale też na pewno Twoje zdanie sobie zapamiętam... tzn, utrwalę - i mam nadzieję że nie będę miał okazji sięgać do tego wytlumaczenia powodu... czyli - mówiąc najprościej - mam nadzieję że nigdy nie spotkam takiego, wadliwego lakieru. Chociaz zapewne kiedys spróbuję pomalować deskę lakierem do boazerii i wystawię ją na zewnątrz Wszak doświadczenia na własnej skórze najlepiej zapadają w pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirius98 19.07.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Aby nadać i sobie trochę optymizmu mogę powiedzieć że lakier może trochę mniej reaguje na wodę. Dogadałem się ze stolarzem iż jak po miesiącu będzie to samo to mu listwy zawiozę do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts