Akinom56 22.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Proszę tutj komentować,udzielać porad i podtrzymywać na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam:)projekcik fajny wybraliście, podoba mi się !trzymam kciuki i do dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akinom56 26.06.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dzięki kala67!Widziałam twój projekt,też jest fajny z zewnątrz i w środku.I powiem ci,ze mi od razu spodobał mi się bardziej drugi projekt,jestem ciekawa jak będzie wyglądał "w realu",więc z niecierpliwością czekam na zdjęcia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 miło mi... No to sie będziemy podgladac nawzajem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.07.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 [wpisy przeniesione z dziennika budowy] Ja na pewno będę trzymał bo zaczynam jak wy i chętnie przyda mi sie wasza pomoc w niektórych pytaniach fajnie ze tak opisujecie bo ludzie czasami bajki piszą z cenami pozdrawiam i wytrwałości w budowie dom to piękne marzenie ci którzy go chcą będą mieli hejka piękny domek operat coś kolo tego pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik96295.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 09.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam !Idealnie taki sam rozkład domu mają moje dwie zaprzyjaźnione rodzinki. Projekt chyba z Lipińskich tylko nie mają tych lukarni na górze a poza tym wszystko tak samo ! Dwa moje spostrzeżenia to:1) Brak przejścia z domu do garażu.2) Żeby wejść do góry trzeba przejść cały salon.W miejscu gdzie jest łazienka na dole oni mają pomieszczenia gospodarcze. Jeden ma piec a drugi słoiki i takie tam klamoty bo ma pompę ciepła w garażu. Pozdrawiam i życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Akinom56 16.07.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 My też w tej malutkiej łazience zamierzamy zrobić kotłownię.Fajnie,że są takie same domki jak nasz,ale nie mogę nigdzie zobaczyć (na żadnym forum budowlanym) jak się prezentuje poddasze a to bardzo mnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Spokojnie, ekipy się znajdą i prace ruszą, a później będzie FOTORELACJA mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam!!! widze, że ruszyliście do przodu!!!!!!! fundamenty zalane, teraz to pójdziecie do przodu jak burza!!! trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts