Gość BOR 28.11.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Chciałbym uzyskać jakąś nie skarzoną względami zysku opinie na temat "które są lepsze" bo już na prawde mam taki zamęt w główce że za niedługo chyba kupie sobie okna żelbetowe.Proszę o jakieś opinie i porady.Będe niezmiernie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 28.11.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 powodzenia w szukaniu żelbetu!Ale na poważnie.Ze względów praktycznych i ekonomicznych tylko plastik.Natomiast jek masz kasę i ochotę w przyszłości odnawiac okna, choć te obenie produkowane nie wymagają już tak częstrych odrestaurowywań, to drewniane. Jedno pewne - drewniane ekologiczniejsze i "zdrowsze", w mniejszym stopniu hermetyczne.Osobiście gdybym miał nadmiar sałaty to wybrałbym drewno, ale naprawde dobre drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.11.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Drogi Gościu BOR, użyj wyszukiwarki... Ten temat był już wałkowany na wszytskie możliwe sposoby w sposób absolutnie NIESKAŻONY względami zysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Blondynki czy brunetki szczupłe czy te przy kości. Szatyni czy łysi. Cola czy pepsi Zytnia czy jarzębiak Tyskie czy lech Opel czy ford Drewniane czy z plastiku??????????????????????????????? Pchelek - ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 carlsberg opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Legia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 28.11.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Chciałbym uzyskać jakąś nie skarzoną względami zysku opinie na temat "które są lepsze" bo już na prawde mam taki zamęt w główce że za niedługo chyba kupie sobie okna żelbetowe. Proszę o jakieś opinie i porady.Będe niezmiernie wdzięczny. To rzuć monetą A na poważnie - stosunek klientów zadowolonych do niezadowolonych obu rodzajów okien jest IMHO podobny. Materiał z jakich je wykonano nie ma większego znaczenia. Trochę sobie tu z ciebie jaja robią ale nie masz się co zżymać - na tak postawione pytanie nie można udzielić jednoznacznej odpowiedzi. Kazda będzie dyskusyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość BOR 28.11.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Mam takie pytanie jeszcze Co mam rozumieć pod pojęciem dobre drewno? Czy chodzi o jego gatunek? Czy może warunkowane jest to czymś jeszcze innym? P.S. Dzięki za poważne traktownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.11.2003 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Blondynki te przy kości. Cola Zytnia Tyskie ford z plastiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o gustach nie dyskutuję, ja mam powyższe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 29.11.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Gdyby tych drewnianych nie trzeba było cyklicznie konserwować to odpowiedź przeważającej większości byłaby jednoznaczna. Wykorzystywać urlop na konserwację 20 okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Mam takie pytanie jeszcze Co mam rozumieć pod pojęciem dobre drewno? Czy chodzi o jego gatunek? Czy może warunkowane jest to czymś jeszcze innym? P.S. Dzięki za poważne traktownie Jeśli drewniane to tylko dobry uznany producent, masz gwarancję, że drewno pochodzi od dobrego dostawcy, jest odpowiednio przesuszone,czą okna są pedantycznie wykonane i nie wypaczą się lub tp. Ci najlepsi dostawcy drewna przestrzegają np. zasady scinki drewna na okna tylko zimą. Niestety takie okna nie są tanie Dobre drewno to obojętnie co ( jak wyżej ) i bez miniwczepów, nam spdobała się struktura meranti. Najlepsze okna drewniane mają charakter - to na prawdę widać, gdybym miał wybierać średnie lub tanie, wybrałbym plastikowe. Często z daleka nie do odróżnienia od drewna, mniej kłopotów z myciem i zero z konserwacją. Już wybraliśmy, na szczęście mam to za sobą. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts