skibusia 23.06.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czy ktoś z Was użytkuje te płytki? Jak się sprawdzają, co daliście na podłogę? Będę wdzięczna za wszelkie informacje i zdjęcia aranżacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 cudowne płytki... nie mówię z autopsji, bo nie mam ich (tylko zamiennik ), ale NG to moja pierwsza wielka płytkowa miłośc... a umywalkę do tego planujesz Memento?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.06.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wiem Monah, że to Twoja miłość- choć do tej pory nie pisałam na forum, to wiele już przeczytałam i bardzo mi się podobają Twoje wnętrza, szczególnie pokoik córki. Tak, planujemy umywalkę Memento - a nawet dwie (bo to ma być kolekcja do łazienki małżeńskiej) lub jedną podwójną. Tu też mam wątpliwości co będzie lepsze. Mąż twierdzi, że dwie osobne, bo przy jednej podwójnej i tak będę się rozpychała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 o kurka wodna, no to mnie już rozpracowałaś co do umywalki (przecudnej) - a często stoicie nad umywalką razem?? bo mnie się wydaje, że to się raczej nieczęsto zdarza... chyba jedna duża wystarczy. dwie umywalki - dwie baterie, dwa przyłącza, dwie powierzchnie do czyszczenia... NG + Memento - będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.06.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czytałam na forum podobne opinie co do dwóch umywalek, jednak dwuletni staż małżeński wskazuje, że w 70% przypadków korzystamy z łazienki w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts