sibik 23.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Przymierzam się do remontu mieszkania 72 m2 i przeglądam forum w poszukiwaniu informacji ile może to w przybliżeniu kosztować. Znalazłem informacje ze około 1000 zł za m2 stan niski, 1500 stan średni i 2000 stan wyższy i tu moje pytanie czy jest to cena uwzględniająca wszystkie meble, sprzęty AGD itp. czy jest to cena tylko za remont ścian, podłóg itp??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 23.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Przymierzam się do remontu mieszkania 72 m2 i przeglądam forum w poszukiwaniu informacji ile może to w przybliżeniu kosztować. Znalazłem informacje ze około 1000 zł za m2 stan niski, 1500 stan średni i 2000 stan wyższy i tu moje pytanie czy jest to cena uwzględniająca wszystkie meble, sprzęty AGD itp. czy jest to cena tylko za remont ścian, podłóg itp??? Koszty uwzgledniaja wszystko. Choc juz zaczynam powatpiewac, czy przy 1000zl/m2 mozna sie teraz zmiescic w tym niskim standardzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibik 23.06.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dziękuje za odpowiedz bo wcześniej przeraziłem się, gdyż zależy mi na wyższym standardzie z nowoczesnym umeblowaniem i zastanawiałem się czy około 150 tys zł starczy na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts