Gość Pyrekcb 23.06.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 (kolejność przypadkowa)Katepal - FinlandiaIsola - NorwegiaIcopal - FinlandiaMIDA - LitwaOwens Corning - USAGAF - USAMataka - SzwecjaKerabit - FinlandiaIKO - Belgia Powyższe info oczywiście z sieci - poproszę o uwagi, podpowiedzi, sprostowania, etc. Które warto i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 18.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Nikt nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-r 19.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 1. ten który pasuje wyglądem 2. cena 3. ISOLA - ale ta cena... 4. dachówka stalowa z posypką mineralną ps ja mam IKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 19.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Ja jak do tej pory ze swoich przemyśleń i przeglądu w sieci stawiałem na: Katepal i kerrabit.Ale z chęcią posłucham opinii innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Z mojego doświadczenia Isola bardzo dobra elastyczność w niskich temperaturach świetny bitum łączeniowy, duża powtarzalność wymiaru, duża ziarnistość posypki oraz trwałe jej powiązanie z podłożem. Pełen zestaw akcesoriów w tym kominki wentylacyjne ocieplane! Isola oferuje też doskonały podkład systemowy (nie faluje!). Następny w kolejności Katepal. Radzę stosować gonty odpowiednie do naszej strefy klimatycznej (zima -20*C latem na południowej ekspozycji nawet 60*C) i tu Isola w 100% się sprawdza. Bardzo bogate wzornictwo nawet imitacja łupka w systemie krycia niemieckiego. Cena adekwatna do jakości. Polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henter2 22.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Ja mam najdłuższe doświadczenie z Tegolą leży już 27 lat więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 25.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Na wygląg kuszą gonty amerykańskie, natomiast faktycznie do Isoli czy też Katepala jest dużo dodatków typu kominki , pasy kleje itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts