Gość Iskra 28.11.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Czy można kupić okno dachowe mniejsze niż standardowy najmniejszy rozmiar 78x 55?? I jeszcze tak, żeby nie zbankrutować z powodu takiej niestandardowej zachcianki Zmieści mi się maksymalnie 50 x 50. Please, jesli ktoś ma namiary to niech się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 28.11.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Fakro może ci takie okno zrobić, o ile mnie pamięć nie myli za cenę okna standardowego w którym zmieściło by się twoje okno (czyli za cenę 78x55). Skontaktuj się z nimi (dla mnie też będą robić niestandardowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Iskra 02.12.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Dzięki za info- bo już się załamałam, że będzie ponuro i ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts