katya1984 23.06.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt Zadzwonił do nas Pan z prośbą o pomoc w znalezieniu jego Przyjacielowi domu. Pojechaliśmy na miejsce. Okazało się, że:Pan od 6 lat choruje na stwardnienie rozsiane, ostatni rzut choroby spowodował olbrzymie spustoszenie w organizmie, leki,które bierze zniszczyły mu wątrobę, nerki kwalifikują się już tylko do dializy. Ma problemy w poruszaniu się, trudności w mówieniu. To wszystko postępuje błyskawicznie, a Pan jest osobą samotną, no prawie samotną bo ma Przyjaciela-Psa, o którego los bardzo się martwi. Zadzwonił do nas i poprosił o pomoc w znalezieniu psu domu, dobrego domu.Pies jest przepiękny, to długowłosy owczarek niemiecki, ma na imię Basza.Basza nie jest może młodziutki, ma już 8 lat(skończy w listopadzie)ale w ogóle tego po nim nie widać. Bardzo łagodny do ludzi, uwielbia dzieci, kochał kota, który kiedyś z nim mieszkał, obce koty goni ale tylko w celu zabawy.Jest łagodny w stosunku do innych zwierząt, reaguje tylko wtedy, gdy inny pies zacznie warczeć na niego. Reaguje na komendy, jest bardzo posłuszny na spacerach, pięknie chodzi na smyczy, z Panem wychodził bez smyczy(ze względu na trudności Pana w poruszaniu się) i przywołany natychmiast wracał.To jest wspaniały psiak, naprawdę wspaniały!Ponieważ stan zdrowia jego Pana z dnia na dzień się pogarsza, musimy znaleźć mu nowy, dobry dom, najlepiej byłoby, żeby trafił do domu z ogrodem, Basza uwielbia spacerować, ale ze względu na to, że całe swoje życie mieszkał w mieszkaniu, nie powinien spać na zewnątrz.Proszę, pomóżcie nam szukać domu dla Baszy...psiego Przyjaciela. Kontakt w sprawie adopcji: Jolatel. 604-172-408gg: 515961mail: [email protected] http://lh3.ggpht.com/_WvcI2vDA88w/SjvAzpZRwVI/AAAAAAAAHk4/bnr6aPvhm-8/s800/onek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Zadzwonię w ciągu dnia i porozmawiamy. Jest śliczny! Mam sunię ON-ka w jego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 02.07.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Szukamy i szukamy...wątek na dogo:http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-fniz-basza-przepiekny-owczarek-niemiecki-musi-zostawic-swojego-pana-141080/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Pani Jolu, ja nic jeszcze nie wiem. Weszłam na forum Dogomanii do wątku o Baszy - piekna akcja!!! W nadchodzacym tygodniu wszystko powinno się wyjaśnić. Będę dzwonić ... tylko ta odległość Może coś wymyślimy... POzdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 04.07.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Nie znasz dziewczyn........dziewczyny transport dla psa zorganizuja, spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 05.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 w takim razie trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 05.07.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ja jestem Kasia, a żeby skontaktować się z Jolą trzeba napisać na dogo, maila albo zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ło matko, ale plama ... przepraszam Rozmawiałam z Jolą i nawet nie zapytałam, czy to Ona jest pod tym nickiem... o wybaczenie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katya1984 13.03.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Basza jednak szuka domu... Pan się odezwał, dziś podpisał zrzeczenie się psa.Basza ponownie szuka domu i jest to dość pilne... Więcej informacji oczywiście na dogo:http://www.dogomania.pl/threads/141080-A-A-dA-FNiZ-Historia-zatoczyA-a-koA-o-Basza-przepiAE-kny-owczarek-musi-opuA-ciAE-swA-j-dom/page50 http://img695.imageshack.us/img695/7863/p1080986l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts