Mikołaj1719499942 24.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Jestem na etapie poszukiwania stropu (teriva). Czy może ktoś polecić dobrego producenta z okolic Radomia? Słyszałem nie najlepszą opinię na temat stropu z ulicy mokrej. Nie wiem czy to się potwierdza u innych. Obił mi się jeszcze o uszy producent z Makowca koło Radomia. Czy posiadacie jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dobrej jakosci jest strop ze Stropex-u ale ja jestem dystrybutorem tak wiec moja opinia moze byc brana jako subiektywna, opinia zaczerpnieta od wykonawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 24.06.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nawet jeżeli jest niezłej jakość, to będzie problem z transportem z Pleszewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 24.06.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Kupowałem bloczki fundamentowe od Wasika z Orońska, trochę mi zabrakło i dokupiłem z Mokrej, dopiero się okazało jak powinny być zrobione.Z Orońska pękały przy rzucaniu na ziemię (dlatego przywożą ładnie poukładane na palecie) a z Mokrej przywieźli na wywrotce i wykiprowali, żaden nie pękł. Przy zakupie Terivy już się nie zastanawiałem, nie było problemów.Palety bez szemrania przyjmują, kaucję zwracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 24.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nie, nie bedzie problemu z dostawa z Pleszewa bo magazyn producenta jest w Sochaczewie i dystrybutorzy m.in ja na wojewodztwo mazowieckie z tego korzystaja.Jest jeszcze fajny i dosc tani dostawca o nazwie Uciechowski z Raszkowa, ale tu juz trzeba ssac z daleka towar i rozsadnie zamawiac, bo problematyczna jest logistyka i ewentualne domowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neokowal2 24.06.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Polecam stropy od Wasika z Orońska. Brałem ostatnio, co do jakości nie było zastrzeżeń a cena bardzo korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts