Iktorn 28.11.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Kurcze tartak mi odradza abym teraz kupował bo drewno na więźbę powinno pochodzić z zimowej wycinkico tu robić teraz wszędzie (podobno) jest drewno letnie o wytrzymałości 5 razy mniejszej !!!A ja już nie mam dachu nad chałupą !!!Ratunku co z tym drewnemPozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 28.11.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ja kupowałem więźbę we wrześniu - to jakie było to drzewo? Raczej nie zimowe. Żaden tartak nie trzyma drewna długo, to zamrożona gotówkaGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 napisz cos o konstrukcji wiezby, rodzaju pokrycia, i rozpietosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.11.2003 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 wycinałem sosny luty/marzec.... więźba we wrześniu ... następnego roku... ...a Muratora czytałem dwa lata przed budową... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts