mclear 24.06.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 witam...stoję przed ogromnym problemem...elewacja...chciałabym jakieś listwy wokół okien aby upiększyć domek, ale nie wiem jakie, czy na wykuszach też...Co z wolim okiem....drzwi garażowe są po sam sufit...kolor wybrałam jasne ecry a listwy myslałam taka kawa z mlekiem. Proszę o jakieś sugestie za które będę bardzo wdzięczna a jakby była wizualizacja to było by cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 25.06.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 nikt nie ma weny ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda762 25.06.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Znajomi mają podobny troszkę dom do Twojego. Mają proste opaski wokół okien, nie za szerokie. Kolor opasek taki sam jak ściany. Wyszło to fajnie, nie jest "przeładowane". Wydaje mi się, że to dobry pomysł. W Twoim domu jest sporo okien i do tego dużych, więc jak dasz opaski w innym kolorze, to może to tworzyć efekt "za dużo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 25.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Według mnie to od frontu nie potrzebujesz uatrakcyjniać już bardziej domu. Same okna i bryła domu jest bardzo urozmaicona i jak dla mnie to wystarczy.Z boku to tak naprawdę to tylko to duże okno wygląda trochę goło ale tylko ono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 25.06.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 czyli proponujecie tylko jeden kolor..faktycznie to okno widokowe jest trochę gołe...tylko co możnaby było tam umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 25.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Może pomalować tą ściane z bocznym oknem w innym kolorze? , np. tak jak kolumny. Może to być o ton jaśniejszy, lub ciemniejszy kolor od reszty elewacji. Myślę też, że jeśli powiesisz w tym oknie jakieś ciekawe zasłony/rolety przestanie ono wyglądać "goło". W każdym razie, nie dawałabym już zadnych opasek wokół okien. Dom ma bardzo ciekawą bryłę, gratuluję wyboru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja też jestem za tym, żeby nie dawać opasek wokół okien, nawet w tym samy kolorze co ściany. Ramy okienne same w sobie są wyraziste, na całej bryle coś się dzieje. Jak jeszcze coś dodasz to będzie masywnie i ciężko. Są takie programiki do zabawy z kolorystyką elewacji. Wrzuć tam fotki i spóbuj się pobawić z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts