kajmanus 24.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Mam pytanie. Czy można położyć gładź gipsową bezpośrednio na elastyczną warstwę akrylową? Wypełniłem akrylem duże pęknięcie biegnące wzdłuż ściany, pod sufitem. Niestety nie wyszło mi to zbyt precyzyjnie, dlatego chciałbym zaciągnąć to gładzią szpachlową (akryl-putz). Czy mogę to zrobić? Czy gładź będzie się trzymała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 24.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Mam pytanie. Czy można położyć gładź gipsową bezpośrednio na elastyczną warstwę akrylową? Wypełniłem akrylem duże pęknięcie biegnące wzdłuż ściany, pod sufitem. Niestety nie wyszło mi to zbyt precyzyjnie, dlatego chciałbym zaciągnąć to gładzią szpachlową (akryl-putz). Czy mogę to zrobić? Czy gładź będzie się trzymała? Akryl na gładzi się trzyma to chyba odwrotnie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts