rogo 24.06.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 stosował ktoś u siebie takie rozwiązanie ? Chcę zrobić całość czyli stopnie oraz podest wszystko wykonane z cegły lub bruku klinkierowego. Będę wdzięczny za wszelkie fotki tak wykonanych schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogo 26.06.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 nikt nic nioe ma do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 26.06.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Był już wątek na ten temat niestety nie mam teraz czasu żeby go odszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nysianin 26.06.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Pomysł znakomity.Powinineś przy bardzo starannym wykonaniu być bardzo usatysfakcjonowany z efektu końcowego.Niestety nie mogę wysłać narazie zdjęć,ale kilka wskazówek mogę Zastosuj klej półelastyczny,mrozoodprny np. Webera,fuga 5mm i teraz co najważniejsze podstopnice, wykonałem je z elementów stawianych na sztorc,powoduje to powstanie co prawda dużej ilości odpadków,ale robi cały efekt. Fugi na podstopnicy wyjdą szersze,ale nie przemuj się ,taki ich urok.Jeśli coś jeszcze ,to pytaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogo 27.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 "nysianin" - mam nadzieję, że dasz radę wstawić jakieś fotki - pomysł zaczerpnięty z mojego rodzinnego domu, gdzie były wykonane ze zwykłej cegły, podobnie jak chodniki przy domu (była to stara kamienica, schody i chodniki miały ponad 100 lat i ciągle nie traciły swojego klimatu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nysianin 28.06.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Chcesz to masz!http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=567670&type=userpics&add1=1&add2=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogo 29.06.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Chcesz to masz! http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id=567670&type=userpics&add1=1&add2=16 fajniusie, masz jescze foto jak to wyszło z boku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts