marchewcia1985 24.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Proszę o pomoc, czy wie ktoś może czy da się położyć gips (nie chodzi mi płytę G-K) na płytę paździerzowa?? Ścianki działowe mam zrobione właśnie z płyty paździerzowej. Muszę zrobić remont a nie stać mnie teraz na stawianie nowych ścianek działowych. Kiedyś na tych płytach była tapeta (no nawet jakiś czas się trzymała) później farba (z podkładem z gruntu) ale farba ciągle odpryskiwała. I w związku z tym moje pytanie, czy na płytę paździerzową można położyć warstwę gipsu?? Mam taki pomysł, żeby tego gipsu później nie zacierać tylko jeszcze jak mokry będzie to zrobić wałkiem żłobienia w tym gispie. Tylko obawiam się że za miesiąc może zacząć gips odpadać. kwasny.gif Proszę bardzo o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 24.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 oklej tapeta i zbieraj pieniazki na remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja bym próbował płytę zagruntować solidnie i zaszpachlować. Na małych fragmentach u mnie to zdało egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts