sylvia1 24.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Zgodnie z tym co kiedyś napisałam, proponuję by każdy z okolicznych mieszkańców Urzutu udający się na zlot przywiózł blachę ciasta... To co robimy listę, kto ? jakie? Sylvia1- murzynek z wiśniami (blacha duża dołączana do piekarnika) kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Sylwiuś ....rewelacyjny pomysł, rewelacyjny naprawdę proszę tylko, żeby to były ciasta do których nie trzeba talerzyka i łyczczki, tylko żeby je pokroić i każdy chętny do ręki weźmie dziękuję bardzo za pomysł w imieniu swoim i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Sylwiuś ....rewelacyjny pomysł, rewelacyjny naprawdę proszę tylko, żeby to były ciasta do których nie trzeba talerzyka i łyczczki, tylko żeby je pokroić i każdy chętny do ręki weźmie dziękuję bardzo za pomysł w imieniu swoim i innych ale to nie był do końca mój pomysł tylko nie pamiętam czyj a nie chce mi się wątku odgrzebywać... też myślałam o ciastach do ręki broń Boże nic na kremach itp wynalazkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja bardzo przepraszam ,ale będę w W-wie ok 18.00 w piątek i mam kilku gości ...nie wiem czy mi się uda zarządzić, ale postaram sie coś skręcić A może być kupne ? (ale wstyd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.06.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ciasta na zlot - żaden kłopotcoś się upichci w przelociealbo raz dwa i cukierniawszystko się zeżre na Zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a śledzie bendom ze słodyczy, to ja tylko śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.06.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 a śledzie bendom ze słodyczy, to ja tylko śledzie jak przywieziesz to bendom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.06.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja bardzo przepraszam ,ale będę w W-wie ok 18.00 w piątek i mam kilku gości ...nie wiem czy mi się uda zarządzić, ale postaram sie coś skręcić A może być kupne ? (ale wstyd) myśle że może być kupne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Podpowiadam........... ja karpatkę lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Swietny pomysł z tymi ciastami - tylko co tak mało chętnych do pieczenia a potem duzo do jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 może jak z tymi fantami na licytację .... nie piszą ino przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 może jak z tymi fantami na licytację .... nie piszą ino przywiozą moze tak być a ja upiekłam na jutro, zaraz schowam przed rodzina zeby było czym moich zacnych gosci poczestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.06.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja już też się wcześniej deklarowałam, to teraz nie wypada mi się wycofać Upiekę drożdżówkę z rabarbarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.06.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 BetaGreta... ufff bo już myślałam że moje będzie jako jedyne to chyba był twój pomysł ? dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.06.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Kurde ale jestem ślepy. Ciągle czytam swoje posty w których piszę a o cieście dowiaduję się przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.06.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A mogę kupić jakieś ciasteczka? Bo nie dam dziś rady nic upiec (a tak szczerze, to nie cierpie tej roboty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 BetaGreta... ufff bo już myślałam że moje będzie jako jedyne to chyba był twój pomysł ? dobrze kojarzę? Moje właśnie siedzi w piekarniku. Mam nadzieję, że wyjdzie i wytrwa do jutra Co do pomysłu to na pewno wypowiadałam się na temat ciasta, całkiem możliwe, że to ode mnie wyszło, już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.06.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 myślę ze czy kupne czy własnoręcznie robione będzie tak samo szybko zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 myślę ze czy kupne czy własnoręcznie robione będzie tak samo szybko zjedzone Przecież pisałem wcześniej... ale nie czytają...: ciasta na zlot - żaden kłopot coś się upichci w przelocie albo raz dwa i cukiernia wszystko się zeżre na Zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.06.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 myślę ze czy kupne czy własnoręcznie robione będzie tak samo szybko zjedzone Przecież pisałem wcześniej... ale nie czytają...: ciasta na zlot - żaden kłopot coś się upichci w przelocie albo raz dwa i cukiernia wszystko się zeżre na Zlocie... ja tam czytałam ale odp trza nie? a moje już gotowe stygnie wyjęte z piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts