gawel 26.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 myślę ze czy kupne czy własnoręcznie robione będzie tak samo szybko zjedzone Przecież pisałem wcześniej... ale nie czytają...: ciasta na zlot - żaden kłopot coś się upichci w przelocie albo raz dwa i cukiernia wszystko się zeżre na Zlocie... a nawet jak sie ciasto nie uda dokona się rzutu do Urzutu bez wyrzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.06.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 myślę ze czy kupne czy własnoręcznie robione będzie tak samo szybko zjedzone Przecież pisałem wcześniej... ale nie czytają...: ciasta na zlot - żaden kłopot coś się upichci w przelocie albo raz dwa i cukiernia wszystko się zeżre na Zlocie... a nawet jak sie ciasto nie uda dokona się rzutu do Urzutu bez wyrzutu Piękne podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts