lump praski 25.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Amalfi, z nieba mi spadłaś ostatnio mi chodzi po głowie pomysł znalezienia domu z dwudziestolecia międzywojennego i odnowić go zgodnie z kanonem ... Och, nareszcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Asiu chyba jesteśmy obie w tym samym punkcie. Obecnie mam takie same przymyślenia i odczucia.Szczerze współczuję i rozumię.Niestety, ja nie znajduje wyjścia w mojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Mario, więc na pewno twoim sołtysem nie zostanę, o nie ... (tak off-topikowo ) Zostaniesz zostaniesz!! Już my sie o to postaramy coby Cię po Swiecie nie nosiło.A zresztą obiecałaś założyć Stowarzyszenie jak wypełnisz swoje plany to może..... Po prostu jesteś człowiek twórczy zawsze coś musisz robić nie spoczywasz na laurach.(Stabilizacja przychodzi z wiekiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 26.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Asiu specjal for You.Pewnie rozpoznasz:No i stało się - zaczynam mój dziennik! Trochę biłam się z myślami, że późnawo, bo przeprowadzka tuż tuż, że nie pamiętam wszystkiego, że coś mi ucieknie, że trochę musztarda po obiedzie, ale pomyślałam, że zrobię to właśnie dla mojego domu - dla mojej Starej Stajni, która z innymi właścicielami skonczyłaby pewnie rozbiórkowo ... Jeszcze mniej więcej półtora roku temu straszyła wszystkich pustymi "oczodołami" okien i bałaganem wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Sprężynka Ci się naciągnęła Asiu mocniej niż innym. Minęłaś metę i załapałaś na dodatek" z górki" Na pocieszenie napiszę, że można sobie czasem podśpiewać " hej hej sokoły ".. zamiennie z " co ja tutaj robię ??" Zerknij po okolicy, może jest jakaś ekipa budowlana co bata potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.06.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Jest taka legenda, że chodzi po świecie Wieczny Budowniczy i gdzie się pojawi i ręką wskaże, tam cos się buduje i ludziom szczęście niesie. Mówią też, że jak kogoś dotknie, to ten ktos już do końca zycia będzie zawsze coś budował. Mayland, Asia - musiałyście go spotkać. Znam jeszcze jedną kobietę, która go spotkała, też nasza forumowiczka, Asia wie, o kogo mi chodzi. Powinnyście się spotkać, gdybyście założyły firmę deweloperską, byłaby chyba najlepsza w tym kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Depsia-ładnie napisałaś o tym Wiecznym Budowniczym i aż się boję ,że mnie tez kiedyś dotknął a może nawet kopnął w d..ę Zbudowaliśmy jeden dom ,wyremontowaliśmy drugi-stary ale ciągle to nie było TO.Dlatego rozumiem Asię ,że ma wątpliwości. Teraz wybudowalśmy następny.Wydaje mi się ,że w tej chwili jest ok ,jestem z niego zadowolona i fajnie nam sie mieszka.Moze tak zostanie... A moze za jakiś czas zatęsknię znowu za tą zawieruchą budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Asia ... no nie wymiękaj Jeśli po przemyśleniu wszystkich "za" i "przeciw" stwierdzisz, że nie wystarcza Ci to co masz, to sprzedawaj i bierz się za nowe przedsięwzięcie!!! Ale bardzo głęboko się zastanów. Też mam ... no nie, jeszcze nie doła ... na razie mały dołek... jeno kontekst inny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Amalfi, z nieba mi spadłaś ostatnio mi chodzi po głowie pomysł znalezienia domu z dwudziestolecia międzywojennego i odnowić go zgodnie z kanonem ... Mam taki dom na oku. Swędzi mnie taki sam pomysł. Po rozmowie z jednym z 42 spadkobierców zaczęło swędzieć jeszcze bardziej. Dom klasyk z roku 1930 stan całkiem całkiem, działka 3200 m2 zarąbista ze starodrzewiem i lipami 150 letnimi w szpalerowej alei. Całość pod czujnym okiem kustosza , urzędu skarbowego i wściekle skłóconej rodziny. To dopiero wyzwanie !! Pierwsze szacunkowe wartości pląsają w okolicach 1.750 tyś. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Polecam do rozkręcenia wyobraźni: http://www.zabytki-nieruchomosci.comhttp://www.dolana.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 http://www.konstancinjeziorna.pl/komunikaty-umig,-119.html uwaga, to 2007 rok, ceny poszły jakieś 40 % w górę Amalfi, żebyś tak zdrowa była z tymi linkami Takie cuda odłogiem leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Kup trotyl u ruskich wysadź te budę w cholerę weź kasę z ubezpieczenia a potem zadzwoń do mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 30.06.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 tylko chwilkę mnie nie było (pojechałam do Danii - boższzz jakie tam piękne domy są ), a tu tyle postów ... poczytam, pooglądam linki i .. i ... trzeba się zabrać do roboty jadąc samochodem wyznaczyłam sobie nowe cele - okna dachowe, pokój dla dziewczynek, drzwi do bejcowania i postarzania, etc. etc. Już mi lepiej ... Selimm, ty to zawsze potrafisz pocieszyć człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 01.07.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nio to i mnie od razu tysz lepiej Chyba nie stracę somsiadki ( A te okna montaż znaczy sie to masz po bonusie Muratorowym JASNE??!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.07.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nio to i mnie od razu tysz lepiej Chyba nie stracę somsiadki ( A te okna montaż znaczy sie to masz po bonusie Muratorowym JASNE??!!) jasne jak słoneczko a propos słoneczka, gdzie jest słoneczko forumowe ? dawno go nie widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Asia - a Ty zauważyłaś w ogóle, jaki ładny tytuł masz od Redakcji pod swoim nickiem? Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 01.07.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 (... a ktoś mi w ogóle zmienił tytuł u góry pod nazwą ... cieszę się bardzo, ale o co chodzi niby, bo też nie wiem ) nio zauważyłam jakieś kilka dni temu i nawet zdążyłam doczytać o so chodzi chociaż nie do końca rozpoznałam temat, przyznaję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts