Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Codzienny V + komentarze ;)

Recommended Posts

Wyspa, skrytykowana okrutnie, ale sprawuje się świetnie, jest wygodna! Użytkowałam już w swoim życiu kilka kuchni, i to tak ustawionych jak "Bóg przykazał" i jak dla mnie obecna wersja jest najlepsza, ale ja zawsze byłam na opak :) I nie chlapie się jakoś szczególnie, ale zlew mam naprawdę głęboki

Zakrzów, Wasz dom mnie zachwycił, liczę ,że i nam uda się wybudować taki piękny domeczek . Obecnie mamy projekt w adaptacji, więc na razie zostaje mi tylko forum i czekanie :D No i szkoda tylko, że nie mam podglądu na zdjęcia z budowy OHM 30 :( Oni też pobudowali Codzienny v :D

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...
  • 5 months później...

• 1 month później...
Witam, Jak zwykle, pięknie u Was ! :D My mamy już SSO naszego Codziennego. Mam pytanko, jakie wymiary ma brodzik w łazience na dole i jaka szerokość jest drzwi prysznicowych (i jakiej firmy)? Też przedłużyliśmy tą łazieneczkę biorąc z Was przykład, tyle, że wewnątrz ma długości 240 a szerokość 110 czyli po 5 cm mniej niż Wy. Niestety nie dopilnowałam z metrówką tych kilku centymetrów a pewnie każdy centymetr więcej by się przydał :( . Mam nadzieję, że jakoś uda się w niej funkcjonować :D jestem dobrej myśli . Edytowane przez ewek1

• 4 months później...
  • 5 years później...