Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik budowy Codzienny V + komentarze ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 227
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

monia77w1 fronty w zabudowie pod oknem to mdf lakierowany, a w wyspie fornir teak - jakiś tam:/ ?? już nie lakierowany. Blat zwykły biały

Dziękuję bardzo za odpowiedz:)

Nie wiem dlaczego ale wydawało mi się, że blat jest z hartowanego mlecznego szkła.

Nawet dzisiaj zadzwoniłam do znajomego szklarza i za 3,6 m2 blatu wyliczył mi prawie 1900 i to bez wyciętych otworów na kuchnię i zlew:(

Dziękuję bardzo za odpowiedz:)

Nie wiem dlaczego ale wydawało mi się, że blat jest z hartowanego mlecznego szkła.

Nawet dzisiaj zadzwoniłam do znajomego szklarza i za 3,6 m2 blatu wyliczył mi prawie 1900 i to bez wyciętych otworów na kuchnię i zlew:(

Juz się doczytałam o co chodzi ze szklem hartowanym.

Ale gapa jestem:oops:

Ślicznie się u Was robi, jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem tego co dokonaliście. Tak bardzo chciałam Was odwiedzić, ale póki co nie wybieramy się w tamte regiony. Wyspa i spiżarka są bajeczne, bardzo mi się podobają, dokładnie taki sam układ by chciała. Zresztą chciałabym prawie wszystko tak samo jak wy (zmiany są w 95% identyczne jak Wasze :D ). Jedyne co to garaż chyba będzie na 2 auta.

Napisz jak się mieszka i czy jest coś co byście zmienili?

Ania

Zdecydowanie garaż i kotłownię poszerzylibyśmy, ale to było wiadomo od początku. Nietety działka pozwala tylko na taką szerokość domu, ani pół metra szerzej:/

Mąż na pewno podniósłby ściankę kolankową o pustaka. Mnie to nie przeszkadza. Na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy, na szczęście :)

Dlatego właśnie chcemy garaż na 2 auta i większą kotłownię-pomieszczenie dzieki temu. Jadnak takie miejsce zawsze się przydaje :) A co do ścianki kolankowej, to sobie mój mądry małż wymyślił, że zlikwidujemy loggie i zrobimy ściankę przedkolankową, dzięki czemu pokoje będą trochę bardziej ustawne.

Monia, a co planujecie w tą wnękę między schodami a wiatrołapem?? I czy ta łazieneczka na dole jest wystarczająca dla Was?

Jeju nie mogę się napatrzeć na Wasz domek :)

Ahya

we wnęce między schodami a wiatrołapem pozostawiamy pustą przestrzeń, przynajmniej na razie. A łazienka na dole jest wystarczająca, trochę szafka umywalkowa przeszkadza, powinna być minimalnie przesunięta w lewo, aby wygodniej korzystać z kibelka.

Moniko na podłodze w łazience to nie Brillante Polocolorit, a płytka z Leroy M. gres szkliwiony 45x45 cm DE LUXE ORO srebrna, były jeszcze złote.