Agi75 15.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Bardzo dziękuję za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 15.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 bardzo fajne jasne wnętrza, podoba mi się bardzo podłoga na dole , możesz zdradzić cóż to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikela 15.11.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 bardzo dziękuję za numer - jutro będę dzwonić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 15.11.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Zakrzów! Nie mam słów!!!! Przepięknie, a najbardziej powaliła mnie aranżacja kuchni. Gorąco pozdrawiam. Życzę dużo ciepła i miłości w nowym domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.11.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zakrzów ale pięknie u Ciebie:)Świetnie dobrane kolory. Ciepło i przytulnie.Zdradz jeżeli mozesz zczego masz zrobione fronty i blat w kuchni i co to za kolory.O podłogę też się umiechnę do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 16.11.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 bardzo fajne jasne wnętrza, podoba mi się bardzo podłoga na dole , możesz zdradzić cóż to takiego Zarówno na dole jak i na górze parkiet dębowy. Zdecydowana dziękuję bardzo za życzenia i pokażcie jakieś fotki swojego rosnącego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 16.11.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 monia77w1 fronty w zabudowie pod oknem to mdf lakierowany, a w wyspie fornir teak - jakiś tam:/ ?? już nie lakierowany. Blat zwykły biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 16.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 dzięki za informację i jeszcze raz gratuluję dobrego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 monia77w1 fronty w zabudowie pod oknem to mdf lakierowany, a w wyspie fornir teak - jakiś tam:/ ?? już nie lakierowany. Blat zwykły biały Dziękuję bardzo za odpowiedz:) Nie wiem dlaczego ale wydawało mi się, że blat jest z hartowanego mlecznego szkła. Nawet dzisiaj zadzwoniłam do znajomego szklarza i za 3,6 m2 blatu wyliczył mi prawie 1900 i to bez wyciętych otworów na kuchnię i zlew:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zakrzow przyczlapalam sie za Toba z Wnetrz... Piekna kuchnia i caly dol. Dom pieknie wykonczony!! Milego zamieszkiwania zycze:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dziękuję bardzo za odpowiedz:) Nie wiem dlaczego ale wydawało mi się, że blat jest z hartowanego mlecznego szkła. Nawet dzisiaj zadzwoniłam do znajomego szklarza i za 3,6 m2 blatu wyliczył mi prawie 1900 i to bez wyciętych otworów na kuchnię i zlew:( Juz się doczytałam o co chodzi ze szklem hartowanym. Ale gapa jestem:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaP. 17.11.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Zakrzów - bajecznie pięknie. Jeśli ten piękny dom wybudowany jest w okolicach Gorlic - to zazdroszczę. Marzyłam, żeby tam osiąść.Proszę, napisz coś o białych krzesłach. Pozdrawiam - AnnaP. z Dolnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 18.11.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dziękuję AniuP:) Dom stoi trochę bliżej Krakowa Krzesełka są wygodniejsze niż sądziłam, a kupiłam na allegro, tutaj:http://allegro.pl/drewniane-design-krzeslo-6-kolorow-do-wyboru-i1323845546.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 18.11.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ślicznie się u Was robi, jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem tego co dokonaliście. Tak bardzo chciałam Was odwiedzić, ale póki co nie wybieramy się w tamte regiony. Wyspa i spiżarka są bajeczne, bardzo mi się podobają, dokładnie taki sam układ by chciała. Zresztą chciałabym prawie wszystko tak samo jak wy (zmiany są w 95% identyczne jak Wasze ). Jedyne co to garaż chyba będzie na 2 auta. Napisz jak się mieszka i czy jest coś co byście zmienili? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 19.11.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Zdecydowanie garaż i kotłownię poszerzylibyśmy, ale to było wiadomo od początku. Nietety działka pozwala tylko na taką szerokość domu, ani pół metra szerzej:/ Mąż na pewno podniósłby ściankę kolankową o pustaka. Mnie to nie przeszkadza. Na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy, na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 21.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dlatego właśnie chcemy garaż na 2 auta i większą kotłownię-pomieszczenie dzieki temu. Jadnak takie miejsce zawsze się przydaje A co do ścianki kolankowej, to sobie mój mądry małż wymyślił, że zlikwidujemy loggie i zrobimy ściankę przedkolankową, dzięki czemu pokoje będą trochę bardziej ustawne. Monia, a co planujecie w tą wnękę między schodami a wiatrołapem?? I czy ta łazieneczka na dole jest wystarczająca dla Was? Jeju nie mogę się napatrzeć na Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 21.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witam, chciałabym się zapytać czy płytka w łazience na podłodze ( ta skrząca ciemna) to nie przypadkiem Brillante Polocolorit?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.11.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ahyawe wnęce między schodami a wiatrołapem pozostawiamy pustą przestrzeń, przynajmniej na razie. A łazienka na dole jest wystarczająca, trochę szafka umywalkowa przeszkadza, powinna być minimalnie przesunięta w lewo, aby wygodniej korzystać z kibelka. Moniko na podłodze w łazience to nie Brillante Polocolorit, a płytka z Leroy M. gres szkliwiony 45x45 cm DE LUXE ORO srebrna, były jeszcze złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 23.11.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Przyszłam tu z "łazienek" Bardzo mi się podoba u Was Gratuluję przytulnego, ciepłego, jasnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 24.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A ja niestety nie widzę Twoich zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts