Zakrzów 26.11.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 wiem, wiem, muszę dopłacić fotosikowi, ale jakoś mi tak schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 03.12.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 u nas zima w pełni http://images46.fotosik.pl/416/756ad04f236d5e6b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 05.12.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jak sielsko. U nas na północy też zima , ale nie aż taka. U nas tragedia!!! Będą skuwać całą posadzkę tą na parterze bo nastąpiło tąpnięcie (10 cm w dół). Wszyscy zwalają winę na siebie i oczywiście nie ma winnego. Okazało się , że oprócz piasku zasypali też gliną. Będą teraz kuć na swój koszt, wybierać glinę aż do pokazania się piachu i zalewać dopiero na wiosnę. A miało być tak pięknie. W tym czasie działa już hydraulik i niedługo wchodzi elektryk. (Wkleiłabym zdjęcie, ale niestety nie potrafię ich wklejać i też dodawać tych pięknych buziek - taka niezdara ze mnie) Pozdrawiam bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.12.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Piękny dom! zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz! Owacje na stojąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.12.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Przeczytałam od dechy do dechy i dech mi zaparło http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/wstydnis.gif Gdybyśmy mieli budować jeszcze raz i tylko dla siebie, to z pewnością Codziennego V. Przefajny projekt i niby nieduży, a ile ma wewnątrz przestrzeni Sama wymyślałaś aranżacje wnętrz, czy ktoś Ci doradzał? Wyszły super przytulne, funkcjonalne, a piszesz o tym wszystkim z taką łatwością, że aż zazdrość bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.12.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Widzę zdjęcia! Dziękuję! Przepięknie tam u Was, w ogóle macie bardzo ładne drzwi wewnętrzne:) Zewnętrzne zresztą też Bardzo przestronnie, jasno, a przy tym przytulnie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 08.12.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Dziękuję za miłe słowa To praca samodzielna. Promotorem był mąż, który "nieco" chłodził moje zapędy. Nie wszystkie pomysły udało mi się zrealizować :/ Ale miało być jasno i słonecznie i tak chyba wyszło:) Zdecydowana, tak mi przykro:( Dobrze,że ujawniło się to teraz, kiedy jeszcze można to poprawić. Widziałam zdjęcia, gdzie budynek osiadł i różnica między ścianą a podłogą wynosiła chyba 2cm! Dom był już wykończony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 09.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Dzięki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.12.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 :)Witam przepiekny,przytulny domek , uwielbiam jasne kolory wnetrz jest cieplo.Gratuluje a ta przestrzen powalajaca.Mam pytanie odnosnie elewacji jaki to tynk i kolor ?Czy moglabym prosic o namiary na ekipe od elewacji i Pana od kafelkow.Ja buduje swoj dom blisko Panstwa i szukam sprawdzonych w)w ekip.Za pomoc z gory bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 10.12.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam Ja również dołączam się do zachwyconych Waszym Domkiem - jest prześliczny Od razu mam prośbę.... mogłabym się dowiedzieć co to za drzwi zewnętrzne tak mi się podobają, że nie mogę spać.... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 10.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam,salonem, kuchnią, jadalnią, łazienkami jestem zachwycona...aż zazdroszczę... domek z zewnątrz też oczywiście bardzo ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 10.12.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jak sielsko. U nas na północy też zima , ale nie aż taka. U nas tragedia!!! Będą skuwać całą posadzkę tą na parterze bo nastąpiło tąpnięcie (10 cm w dół). Wszyscy zwalają winę na siebie i oczywiście nie ma winnego. Okazało się , że oprócz piasku zasypali też gliną. Będą teraz kuć na swój koszt, wybierać glinę aż do pokazania się piachu i zalewać dopiero na wiosnę. A miało być tak pięknie. W tym czasie działa już hydraulik i niedługo wchodzi elektryk. (Wkleiłabym zdjęcie, ale niestety nie potrafię ich wklejać i też dodawać tych pięknych buziek - taka niezdara ze mnie) Pozdrawiam bardzo gorąco! szok...jak w ogóle mogło to umknąć uwadze kierownika budowy...życzę cierpliwości i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 10.12.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Drzwi zewnętrzne to Urzędowski. Edyto M odpowiem jak przepytam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.12.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Edyto M odpowiem jak przepytam męża Dziekuje i pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.12.2010 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Jak sielsko. U nas na północy też zima , ale nie aż taka. U nas tragedia!!! Będą skuwać całą posadzkę tą na parterze bo nastąpiło tąpnięcie (10 cm w dół). Wszyscy zwalają winę na siebie i oczywiście nie ma winnego. Okazało się , że oprócz piasku zasypali też gliną. Będą teraz kuć na swój koszt, wybierać glinę aż do pokazania się piachu i zalewać dopiero na wiosnę. A miało być tak pięknie. W tym czasie działa już hydraulik i niedługo wchodzi elektryk. (Wkleiłabym zdjęcie, ale niestety nie potrafię ich wklejać i też dodawać tych pięknych buziek - taka niezdara ze mnie) Pozdrawiam bardzo gorąco! Zdecydowana tak mi przykro ........ wiem co teraz czujesz wierz mi .... tez mam przykre doswiadczenia z " wtopa " wykonawcow ..... Sprawdz priv. :D:D Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 14.12.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kochani!!! Bardzo dziękuję za wsparcie! Zakrzów oglądając Twój domek wyobrażam sobie , że niedługo mój tez taki będzie ( budujemy taki sam z małymi zmianami ). Dziękuję za przepiękne zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.12.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 22.12.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://images50.fotosik.pl/480/591cc03caf248a1amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 23.12.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 u nas pomalutku robi się świątecznie http://images35.fotosik.pl/317/e9ccf9b605d21822.jpg http://images37.fotosik.pl/456/e3fca248291b4998.jpg A to nasz jeden Aniołek http://images47.fotosik.pl/482/5295ba7bdecb2eb4.jpg i drugi Aniołek http://images47.fotosik.pl/482/94c45cf8430c3df1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdecydowana 25.12.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Radosnych i błogosławionych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts