Sandra 28.11.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Mam drzewo na więźbę zaimpregnowane Boramonem C30. Czy mogę pokryć dach blachodachówką? Czy nic się nie stanie z blachą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra 01.12.2003 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Heej! Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc???Proszę, dla mnie to bardzo ważne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 01.12.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 ja zaimpregnowalem preparatem V33. nie wiem czy mozna go zenic z twoim ani czy twoj preparat daje skuteczne i dlugotrwale zabezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandra 01.12.2003 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Chętnie zastosowałabym teraz inny impregnat, ale podobno się nie łączy... Już sama nie wiem co robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts