Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Domu z klocków LEGO

dorkaS

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka, kopę lat :)

Pendraku, to faktycznie jest myśl. Takie ładne połączenie zgrzebności prl i francuskiej lekkości, przy odrobinie dobrego humoru i medialnej aktywności można by wylansować nowy styl :)

Cześć DorkaS :) Pięknie u Ciebie! Już jakiś czas podglądam, ale nie miałam okazji się przywitać :bye: Zachwycam się Twoimi oknami!!! Zaczynam teraz rozgladać się za podłogą (drewniana + płytki) i te u Ciebie bardzo mi się podobają! Jak w użytkowaniu? Zwłaszcza ta drewniania? No i co z robalami?

Przepraszam, że pytam, pewnie już nie pierwszy raz, ale ilość stron Twojego wątku jest ogromna :D

• 3 weeks później...

Dorotko wklejam sie u Ciebie :)

Zapraszam do konkursu :) ktory organizuje moja Firma .

Temat zupelnie " odciety " od budowlanki , ale moze kogos zainteresuje .

https://www.facebook.com/emnutrino?fref=photo

Pozdrawiam :bye:

Konkurs trwa do 15 czerwca 2015 do godziny 15 :)

Cześć DorkaS :) Pięknie u Ciebie! Już jakiś czas podglądam, ale nie miałam okazji się przywitać :bye: Zachwycam się Twoimi oknami!!! Zaczynam teraz rozgladać się za podłogą (drewniana + płytki) i te u Ciebie bardzo mi się podobają! Jak w użytkowaniu? Zwłaszcza ta drewniania? No i co z robalami?

Przepraszam, że pytam, pewnie już nie pierwszy raz, ale ilość stron Twojego wątku jest ogromna :D

Witam Cię April w czerwcu :) bo w maju nie zauważyłam Twojego wpisu.

Podłoga sprawuje się dobrze, choć trochę się rysuje. Trzeba uważać z drobnymi kamyczkami i innymi twardymi "śmieciowymi" rzeczami. W tej kwestii jestem trochę mało miarodajna, bo nie mieszkamy w domu na stałe, lecz spędzamy tam jedynie w ciągu roku trochę czasu, a poza tym jestem przeczulona, więc każda mikroryska na podłodze to rysa na moim sercu :) Za to wygląda jak dla mnie fantastycznie i jest niesamowicie przyjemna w dotyku. Robale, poza tą jedną deską, na razie nigdzie nie były widziane i oby tak zostało.

Za to płytki to absolutna rewelacja - nic ich nie rusza, dobrze się myją - prócz tego, że mają głębinowe fugi, więc potrzebny dobry odkurzacz, by wszystko ładnie sprzątał.

Dorotko wklejam sie u Ciebie :)

Zapraszam do konkursu :) ktory organizuje moja Firma .

Temat zupelnie " odciety " od budowlanki , ale moze kogos zainteresuje .

https://www.facebook.com/emnutrino?fref=photo

Pozdrawiam :bye:

Konkurs trwa do 15 czerwca 2015 do godziny 15 :)

Zajrzę koniecznie!

przybiegłam się przywitać :welcome:

czytałam Twój wątek wczoraj obmyślając plan, co u mnie zmienić, aby było dobrze, pewnie nie będę oryginalna, jak powiem, że wszystko mi się podoba (no prawie ten motyw kwiatowy na szybie to już nie moja bajka ;) ) komentarzy nie czytałam, postaram się nadrobić w najbliższym czasie i wybacz jeśli się powtórzę

masz bardzo przemyślaną architekturę budynku, jego elewację, jego technologię docieplenia- nie spotkałam się z taką na "żywo" na forum, choć wiedziałam, że jest, sprawdziłam sobie już firmę produkującą okna, sama przyjemność przebywać w Twoich progach, choćby tylko wirtualnie :)

podziwiam prezent urodzinowy oraz Twój niebanalny język i poczucie humoru :D

obejrzałam sobie wzdłuż i wszerz drzwi i linie okien, drzwi nie rzucają się w ogóle że są wyższe, zdjęcia balkonu z barierką nie widzę, albo mi umknęło albo nie wstawiłaś do dziennika tylko tu do komentarzy, to zaraz sobie przewertuję

będę zaglądać!

buziaki!

• 3 weeks później...
  • 4 years później...