pendrak 20.05.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 No no, lekki akcent francuski w postaci zasłonki pod zlewem dopełniłby całości, ale koniecznie z tkaniny takiej, jak obrusiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.05.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Nitka, kopę lat Pendraku, to faktycznie jest myśl. Takie ładne połączenie zgrzebności prl i francuskiej lekkości, przy odrobinie dobrego humoru i medialnej aktywności można by wylansować nowy styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 21.05.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Cześć DorkaS Pięknie u Ciebie! Już jakiś czas podglądam, ale nie miałam okazji się przywitać Zachwycam się Twoimi oknami!!! Zaczynam teraz rozgladać się za podłogą (drewniana + płytki) i te u Ciebie bardzo mi się podobają! Jak w użytkowaniu? Zwłaszcza ta drewniania? No i co z robalami? Przepraszam, że pytam, pewnie już nie pierwszy raz, ale ilość stron Twojego wątku jest ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2015 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dorotko wklejam sie u Ciebie Zapraszam do konkursu ktory organizuje moja Firma . Temat zupelnie " odciety " od budowlanki , ale moze kogos zainteresuje . https://www.facebook.com/emnutrino?fref=photo Pozdrawiam Konkurs trwa do 15 czerwca 2015 do godziny 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2015 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Cześć DorkaS Pięknie u Ciebie! Już jakiś czas podglądam, ale nie miałam okazji się przywitać Zachwycam się Twoimi oknami!!! Zaczynam teraz rozgladać się za podłogą (drewniana + płytki) i te u Ciebie bardzo mi się podobają! Jak w użytkowaniu? Zwłaszcza ta drewniania? No i co z robalami? Przepraszam, że pytam, pewnie już nie pierwszy raz, ale ilość stron Twojego wątku jest ogromna Witam Cię April w czerwcu bo w maju nie zauważyłam Twojego wpisu. Podłoga sprawuje się dobrze, choć trochę się rysuje. Trzeba uważać z drobnymi kamyczkami i innymi twardymi "śmieciowymi" rzeczami. W tej kwestii jestem trochę mało miarodajna, bo nie mieszkamy w domu na stałe, lecz spędzamy tam jedynie w ciągu roku trochę czasu, a poza tym jestem przeczulona, więc każda mikroryska na podłodze to rysa na moim sercu Za to wygląda jak dla mnie fantastycznie i jest niesamowicie przyjemna w dotyku. Robale, poza tą jedną deską, na razie nigdzie nie były widziane i oby tak zostało. Za to płytki to absolutna rewelacja - nic ich nie rusza, dobrze się myją - prócz tego, że mają głębinowe fugi, więc potrzebny dobry odkurzacz, by wszystko ładnie sprzątał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dorotko wklejam sie u Ciebie Zapraszam do konkursu ktory organizuje moja Firma . Temat zupelnie " odciety " od budowlanki , ale moze kogos zainteresuje . https://www.facebook.com/emnutrino?fref=photo Pozdrawiam Konkurs trwa do 15 czerwca 2015 do godziny 15 Zajrzę koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zajrzę koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April40 10.06.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 DorkaS, dziękuję za odpowiedź!! Wygląda na to, że zrobię u siebie tak samo Muszę kiedyś na spokojnie przejrzeć Twój cały wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Daleko do mnie nie masz W wakacje możemy się umówić na kawę i obejrzysz sobie dziennik na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 17.06.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 przybiegłam się przywitać czytałam Twój wątek wczoraj obmyślając plan, co u mnie zmienić, aby było dobrze, pewnie nie będę oryginalna, jak powiem, że wszystko mi się podoba (no prawie ten motyw kwiatowy na szybie to już nie moja bajka ) komentarzy nie czytałam, postaram się nadrobić w najbliższym czasie i wybacz jeśli się powtórzę masz bardzo przemyślaną architekturę budynku, jego elewację, jego technologię docieplenia- nie spotkałam się z taką na "żywo" na forum, choć wiedziałam, że jest, sprawdziłam sobie już firmę produkującą okna, sama przyjemność przebywać w Twoich progach, choćby tylko wirtualnie podziwiam prezent urodzinowy oraz Twój niebanalny język i poczucie humoru obejrzałam sobie wzdłuż i wszerz drzwi i linie okien, drzwi nie rzucają się w ogóle że są wyższe, zdjęcia balkonu z barierką nie widzę, albo mi umknęło albo nie wstawiłaś do dziennika tylko tu do komentarzy, to zaraz sobie przewertuję będę zaglądać! buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2015 02:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dorotko jakies dzialania w Twoim ( polskim ) domku ..... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 25.11.2019 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 Witam, czy jest szansa na aktualizację zdjęć z wykonywania elewacji z cegieł klinkierowych? Niestety nie otwierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts