cineck 25.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam czy jest możliwość wzięcia kredytu budowlanego i do tego dobrać np. 20 tyś na inne wydatki nie związane z budową domu ?? jak wtedy może wyglądać umowa ?? czy wszystko jest razem ze sobą połączone czy bank robi dwie oddzielne umowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 wszystko zalezy od Twojej zdolności kredytowej. ale ściślej określ o co chodzi, czy chcesz wziąć większą hipotekę i wydać na cele niebudowlane, czy zupełnie osobny kredyt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 25.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No na moje ma to wyglądać tak: np. biorę kredyt budowlany 100 tyś pln i do tego dokładam sobie 10 tyś pln na wycieczkę do Brazylii tak to widzę da rade ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No na moje ma to wyglądać tak: np. biorę kredyt budowlany 100 tyś pln i do tego dokładam sobie 10 tyś pln na wycieczkę do Brazylii tak to widzę da rade ?? Da radę tak - bierzesz 110 tyś hipotecznego, nie przyznajesz się bankowi ,ze za dychę pojechałes do Brazylii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 25.06.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.06.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 26.06.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No na moje ma to wyglądać tak: np. biorę kredyt budowlany 100 tyś pln i do tego dokładam sobie 10 tyś pln na wycieczkę do Brazylii tak to widzę da rade ?? Da radę tak - bierzesz 110 tyś hipotecznego, nie przyznajesz się bankowi ,ze za dychę pojechałes do Brazylii. Ale tylko wtedy gdy , bank nie będzie wymagał rozliczenia na fakturach. zresztą wole wziąć dodatkową kasę niż kombinować , bank się dowie będzie hałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 No na moje ma to wyglądać tak: np. biorę kredyt budowlany 100 tyś pln i do tego dokładam sobie 10 tyś pln na wycieczkę do Brazylii tak to widzę da rade ?? Da radę tak - bierzesz 110 tyś hipotecznego, nie przyznajesz się bankowi ,ze za dychę pojechałes do Brazylii. Ale tylko wtedy gdy , bank nie będzie wymagał rozliczenia na fakturach. zresztą wole wziąć dodatkową kasę niż kombinować , bank się dowie będzie hałas pokaż mi bank , który wymaga 100% pokrycia kredytu w fakturach, ekstremum dla mnie to 50 % , u nas wymagają 25 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts