Ania i Bartek 04.12.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Dziękuję pięknie:) lootek cieszę się, że się ujawniasz. mówisz, że czytasz...a w moim Dzienniku taka cisza z mojej strony:oops: Praca pochłania mnie kompletnie, po pracy nadrabiam stracony czas z Maluszkami. Mam taaaakie zaległości jesli chodzi o opisanie zmian u nas:) Niestety nie wiem kiedy uda mi się to nadgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 04.12.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 o, zobaczcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.12.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Wszystkiego Najlepszego Aniu !!!! Spóźnione życzenia,ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 13.12.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 lea dziękuję bardzo:) Jestem, żyję, ale co to za życie:( Abstrahując od tego, że wszyscy zdrowi i nie mam żadnych absolutnie powodów do narzekania, ostatnio moje życie kręci się nieznośnie wokół pracy. Wracam z niej coraz to później, co oznacza, że czas spędzany z Maluszkami kurczy się okrutnie. Zazdraszczam aktywnym Forumowiczkom i Forumowiczom czasu spędzanego w sieci, czasu w ogóle. Jak nigdy o tej porze w grudniu nie ma u nas zbyt wielu ozdób, żadnych nowości. grrrr...... zdjęcia ściągnięte z aparatu czekają na wrzucenie tutaj, może dziś wieczorem się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 14.12.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 A co ja bym dała żeby moje dziecko było zdrowe.Non stop choruje:( w tamtym tygodniu dostał wysypki na rekach :sick:nie wiem od czego;)znowu biegunki i nasilił się kaszel.Dziś widze poprawe:) Na szorstką i delikatnie zaczerwienioną skóre twarzy lekarz polecił MUSTELA Stelatopia Krem Emolient natłuszczająco-nawilżający:) Fajnie ,że pracujesz,zazdraszczam:cool:.Ja cały czas pracowałam jak tylko skończyłam szkołe,a jak urodził się syn niestety albo stety musiałam byc z dzieciątkiem. U Nas tez będzie skromniutka choinka,nawet w domku nie bedzie żaluzji-nie wiem jak przeżyje bez tego;)stołu z krzesłami tez chyba niet.Ale miejmy nadzieje ze juz w Świeta,a jak się nie uda to w Nowy Rok bedziemy już w naszym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 15.12.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Gosiek nie wiem czy pozdrawiasz mnie czy Leę i Jej Maluszka:) ale dziękuję. Lea wiem, najgorsze są te nieustanne choroby, u nas chwilowo w porządku, tylko małe katarki. Johnny niemal już samodzielnie chodzi. No i wsuwa wszystko co napotka na swojej drodze. Generalnie je dwa razy więcej, niż jego 3,5 letnia Siostrzyczka. uwaga, właśnie Mała wybiera uśmieszki.....:cool::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika i Włodek 29.12.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Hej, moja kuchnia sie robi, mysle ze w styczniu jej sie doczekam, a mam pytanie odnosnie kominka , jego obudowy . Nie znalazlam w dziennkiu - robil maż? czy jakis fachowiec? Zastanawiams ie kto to mogl by mi zrobic? taka obudowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 04.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aniu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, spełnienia planów, zdrowia, uśmiechu na twarzy i czasu ( bo czas spędzony z dziecmi jest bezcenny) Sama nie tak dawno dojeżdżałam 100 km do pracy i wiem ile straciłam, ale teraz nadrabiam.Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 06.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dziękuję Wam Dziewczyny! Monika obudowę kominka w całości robił nam fachowiec. Ważne, żeby ta podstawowa obudowa, szkielet, był zrobiony poprawnie ze wszystkimi komorami, wentylacją itp. A płytki łubkopodobne pewnie można kłaść już samemu. Kwestia zabawy w układanie, jak klocki:) Fuga tylko na zewnętrznych krawędziach, więc wystarczy dobrze przykleić. CHoć z drugiej strony pamiętam, że trochę pracy musiał nasz fachowiec w to układanie włożyć, bo płytki były dość krzywe. Aniu co u Was? Piszesz, że czekasz na wiosnę? Ja po troszku cieszę się z zimy i przerwy w inwestycjach domowo-ogrodowych. Sezon letni wycisnął z nas wszystkie oszczędności, więc teraz staram się nacieszyć chwilą spokoju. lea bardzo mi przykro! Trudno mi sobie wyobrazić co czujesz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika i Włodek 10.01.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aha! Ok, dzieki! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 08.02.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Witam serdecznie. Przejrzałam Pani dziennik i jestem zachwycona podłogą. Sama myślę o takiej jasnej i ciepłej kolorystyce, ale obawiam się czyszczenia. Czy te Stonewody są trudne w utrzymaniu czystości? A fuga? Jaką Pani zastosowała: zwykłą czy epoksydową (i jaki kolor) żeby się nie brudziła? Z góry dziękuję za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.02.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witaj ohh Podłoga czyści się rewelacyjnie. Na jaśniejszych płytkach widać plamy, nie wybrałabym ich drugi raz. Ale kolor w salonie i jadalni sprawdza się super. Fuga jest gdzieś w dzienniku spisana, poszukam i dam znać który to kolor. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 18.02.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Bardzo dziękuje za odpowiedź. My już kupiliśmy te jasne płytki. Czekają na ułożenie. Z plamami jakoś będę musiała sobie radzić . Gdyby Pani przypomniała sobie inf. na temat fugi (także jej wielkości), to będę wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 24.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam ponownie:). Ja znowu w związku z tą nieszczęsną fugą. Dotarłam w dzienniku (str. 40) do spisu z fugami. Te jasne płytki wg niego mają fugę koloru toffi z firmy sopro, a ciemne - umbrę. Czy to możliwe, że pomyliła się pani przy tej informacji? Może jest odwrotnie? Albo mój komputer przekłamuje kolory:~, bo na zdjęciach Pani domku nie widać żeby ta fuga była aż tak ciemna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.02.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 nie pomyliłam się, fuga jest rzeczywiście ciemna, a to ze względu na to, że jasne płytki mamy głównie w kuchni tak to wygląda (na szybko wrzucam zdjęcie) fugi nie wydają nam się zbyt ciemne, a przy tym są praktyczne przepraszam, że nie odpowiedziałam wcześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Aniu te szafki górne wiszące jaką mają szerokość? I co masz (w sensie jaki mechanizm) w szafce narożnikowej? cześć tak w ogóle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 25.02.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 cześć pojawiam się i znikam, co? cała wnęka z szafkami wiszącymi ma 130cm, więc same szafki mają po ok. 65cm (błagam nie przypatrujcie się temu czemuś co wisi na ich wysokości...) w szafce narożnikowej jest półka, ale w przyszłości, jak będę miała za dużo pieniędzy, zrobię karuzelę albo cargo zaletą półki miała być łatwość czyszczenia i max wykorzystanie przestrzeni, ale uważam, że przestrzeń jest owszem wykorzystana, ale na pierdoły i rzeczy nieużywane=niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 O kurcze:(wiedziałam, że to więcej niż u mnie - ja mam około 100cm... To jeszcze o narożnikowej: jak masz otwierane drzwi? Takie łamane masz? I czy tam masz kosz na śmieci czy same półki?Sorry za pytania ale planuję identyczny układ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts