Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Ani i Bartka

Recommended Posts

Witaj Aniu! Doskonale rozumiem twoje nerwy, też urodziłam po terminie...i ciągle sobie wmawiałam skurcze i podobnie jak ty wzdychałam rano, że jednak nic się nie działo :D Trzymam kciuki za lekkie rozwiązanie :)

Co do indukcji to mnie bardzo pocieszyłyście :) My też nie robimy gazu..już na etapie adaptacji zrezygnowaliśmy ze względu na duże koszty.

Pawciuniu a te rachunki twoje to faktycznie niewielkie! A kiedy będziecie mieli prad "normalny" ?

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak fajnie z rana poczytać dobre wiadomości :wiggle: Mnie też właśnie ten prąd zastanawiał... Zwłaszcza, ze u mnie, tak jak u emjot27 pralka jest eksploatowana jak w pralni szpitalnej :popcorn: Do tego prasuję wszystko co wysuszę... Takie zboczenie ;) Biorąc pod uwagę wasze przykłady - indukcji mi nikt z głowy już nie wybije :)

Aniu z Jaśka to skorpion już pełną gębą ;)

Kochani, 3 listopada urodził się nasz synuś Jan:)

Chyba dzięki Waszym kciukom poród poszedł jak po maśle:) Do szpitala przyjechaliśmy o 4 rano, a już o 5,27 Janek był na świecie:)

Ważył 3670g i ma 56cm.

Od wczoraj jesteśmy już w domku całą szczęśliwą rodzinką i...proszę, żebyście nadal trzymali za nas kciuki:) Mamy co robić.

Pewnie przez jakiś czas będzie mnie mało na forum, ale kiedyś to nadrobię:)

Pozdrawiam Was wszystkich!

kami1227, Maciej, Renatamama3, msdracula, Andrewhoopoe i winczenzo dziękuję bardzo!

Janek jest kochany, Marysia przeszczęśliwa, nie mówiąc już o mnie i Bartku oczywiście:)

Postaram się następnym razem wkleić zdjęcie Synka. Jest bardzo grzeczny, dużo śpi, nawet w nocy. Uwielbia się do mnie przytulać, ale myślę, że w dużej mierze dzięki temu, co mogę Mu dać:)

W porównaniu do kulania się pod koniec ciąży, codzienność nabrała szalonego tempa:) To jakiś inny wymiar czasowy:)

Marysia pięknie dziś podsumowała: "No to już teraz jesteśmy wszyscy":)