msdracula 03.11.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witaj Aniu! Doskonale rozumiem twoje nerwy, też urodziłam po terminie...i ciągle sobie wmawiałam skurcze i podobnie jak ty wzdychałam rano, że jednak nic się nie działo Trzymam kciuki za lekkie rozwiązanie Co do indukcji to mnie bardzo pocieszyłyście My też nie robimy gazu..już na etapie adaptacji zrezygnowaliśmy ze względu na duże koszty. Pawciuniu a te rachunki twoje to faktycznie niewielkie! A kiedy będziecie mieli prad "normalny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 03.11.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A i dodam jeszcze jedną dużą przewagę indukcji nad gazem. Garnki ciągle wyglądają jak nowe Nic się nie brudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 03.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jak fajnie z rana poczytać dobre wiadomości Mnie też właśnie ten prąd zastanawiał... Zwłaszcza, ze u mnie, tak jak u emjot27 pralka jest eksploatowana jak w pralni szpitalnej Do tego prasuję wszystko co wysuszę... Takie zboczenie Biorąc pod uwagę wasze przykłady - indukcji mi nikt z głowy już nie wybije Aniu z Jaśka to skorpion już pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A i dodam jeszcze jedną dużą przewagę indukcji nad gazem. Garnki ciągle wyglądają jak nowe Nic się nie brudzą. Właśnie wczoraj kupiłam 3 na dobry początek w Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Coś mi się wydaje ,że Ania w szpitalu już z Jaśkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 03.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Eeee chyba jeszcze nie Widzę, że jest online Aniu, jak wynajdziesz już czajnik na indukcję to daj mi znać jaki, bo sam ciągle szukam coś nie drogiego i co najmniej 3 litrowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 04.11.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No dobra...Renatamama3 chyba jednak miałaś rację. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.11.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No dobra...Renatamama3 chyba jednak miałaś rację. Trzymam kciuki. No trzymajmy kciuki za mamę i synusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 04.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No trzymajmy kciuki za mamę i synusia. Ja również się dołącze , trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 04.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 I ja mocno trzymam kciukersy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 04.11.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 hihi!!! no oby poszło łatwiutko :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.11.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Kochani, 3 listopada urodził się nasz synuś Jan:) Chyba dzięki Waszym kciukom poród poszedł jak po maśle:) Do szpitala przyjechaliśmy o 4 rano, a już o 5,27 Janek był na świecie:) Ważył 3670g i ma 56cm. Od wczoraj jesteśmy już w domku całą szczęśliwą rodzinką i...proszę, żebyście nadal trzymali za nas kciuki:) Mamy co robić. Pewnie przez jakiś czas będzie mnie mało na forum, ale kiedyś to nadrobię Pozdrawiam Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 08.11.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ogromne gratulacje!!! Lawenda z mojego ogrodu dla was na powitanie!!!http://www.allegaleria.pl/images/n746r9gldctufdzi3cq0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 08.11.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Hej Aniu i Bartku Wszystkiego naj naj naj Cieszę się, że wszystko poszło tak jak piszesz "po maśle" Życzę Wam dużo zdrówka i wytrwałości Pozdrawiam i czekam na fotki Janka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.11.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jejku super no to miałam przeczucie ,super niech was słonko jeszcze poświeci .Niech Janek będzie grzeczniutki i da siostrzyczce i Wam pospać .Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 SUper!!!! A poród to faktycznie miałaś expresowy!!!! To teraz mam nadzieję, że jak najszybciej się nawzajem poznacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrewhoopoe 08.11.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Gratulacje i ogromne całusy dla Mamy, Syneczka, Taty i Siostrzyczki. Jak najwięcej radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winczenzo 10.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.11.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 kami1227, Maciej, Renatamama3, msdracula, Andrewhoopoe i winczenzo dziękuję bardzo! Janek jest kochany, Marysia przeszczęśliwa, nie mówiąc już o mnie i Bartku oczywiście:) Postaram się następnym razem wkleić zdjęcie Synka. Jest bardzo grzeczny, dużo śpi, nawet w nocy. Uwielbia się do mnie przytulać, ale myślę, że w dużej mierze dzięki temu, co mogę Mu dać W porównaniu do kulania się pod koniec ciąży, codzienność nabrała szalonego tempa:) To jakiś inny wymiar czasowy:) Marysia pięknie dziś podsumowała: "No to już teraz jesteśmy wszyscy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 No teraz już wszyscy w domku są w komplecie i super, że karmisz, dajesz Jankowi to co najcenniejsze teraz gdy często są z tym problemy to można to uznać za sukces Czekam na fotkę maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts