klimek1714 25.06.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 mam mały problem... zachciało się altany i realizuje marzenia. Altanka ma być z dyla tzn 4 słupy dwa dęby i dwa grabki, to wszystko już okorowane wysuszone i wyszlifowane. I teraz mam problem czym to pomalować......? chciałbym żeby to przezroczyste i naturalnej barwy (oczywiście błyszczące jak lakier), dobrze chroniło przed warunkami atmosferycznymi. kupiłem drewno chron bezbarwny, ale to szhit jest tylko jako podkład się nadaje. Więc proszę osoby zaznajomione w tym temacie o pomoc, dodam że na tym nie chce oszczędzać, ale oczywiście wszystko w granicach rozsądku ....czym konkretnie pomalować?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 ja szykując się do wiaty zakupiłem lakier niby żeglarski, co to ma duże ilości wody znieść. Nie korzystałem, ale może warty przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 25.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1714 26.06.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 mój znajomy coś ma podobnego, chyba do niego się przejadę zapytać, pytanie czy pamiętać będzie... może ktoś zna coś typowego do ogrodu ?? no i żeby łatwo dostępne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1714 26.06.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 kupiłem dziś lakier jachtowy podobno bardzo dobry ( tak sprzedawca twierdził) ale dla wszystkiego jeszcze podkład tego samego producenta co lakier, jak to się wszystko spisze... cóż dowiem się za kilka lat. Dziś słupy podkładem przeleciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witsing 26.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A produkty drewnochronu?http://drewnochron.pl/produkty.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts