magi 28.11.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Jak myślicie? Mój dom to 100 m pow.użytkoej + garaz + pom. gosp. Ściana 2-warstwowa max + styropian. Słyszałam różne opinie. I co z wigocią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 28.11.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Jak dostaniemy kredyt, to tez zaczynamy na wiosnę....i na gwiazdkę chcemy już być u siebie! Wszystko jest możliwe!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.11.2003 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Justa z czego będziecie budować wasz dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Mamy jeszcze dylemat Jednak ostatnio obstawiamy silikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.12.2003 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 ja też jeszcze przed ostateczną decyzją. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kasica 03.12.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 ja zaczełam w tym roku 27 pażdziernika na dzień dzisiejszy cieśla kończy prace i zaczynają kłaść balochodachówkę. Buduję z maksa dom 166 m + 40 m. garaż. Dlatego jeśli masz dobra ekipę to zdążysz. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 03.12.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Kasica to tylko pogratulować ekipy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenowo 03.12.2003 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Zaczęliśmy w maju tego roku, święta spędzimy już w nowym domu. Budowaliśmy z Porothermu 44, a więc jednowarstwowa ściana. Jeśli zgracie terminy wejścia wszystkich ekip i dopilnujecie terminów to zdążycie bez problemu. Zycze wam powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.12.2003 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 To jest miód na mój pesymizm. Dzięki. Narazie wszystko idzie jak po grudzie, może jak się w końcu ruszy to pójdzie jak z płatka. Pozrdawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 03.12.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 A na kiedy planujesz nastanie wiosny ? Dom w 4 miesiące + schnięcie i poprawki 2 mies.... I gotowe. Wychodzi, że zdążycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 04.12.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Dom w 4 miesiace (U220+styropian) jest mozliwy do postawienia - potwierdzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 04.12.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Magi, my też zaczynamy wiosną i na Gwiazdkę chcemy (musimy!) już mieszkać Z tego, co do tej pory wyczytałam, jest to możliwe Najwyżej wykończymy częściowo, a resztę już mieszkając. Chociaż liczymy się z tym, że w ciągu pierwszej zimy zapłacimy duuuużo za ogrzewanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 04.12.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 My rozpoczeliśmy 24.04.03. i od 01.10.03 mieszkamy ....możliwe , głowa do góry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babette 04.12.2003 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 ja to bym chciała zdązyc do grudnia jezeli zaczne na wiosnę... świeta we własnym domu ech kurdee.. tylko jak tu szybko pozałatwiac decyzje , gdybym miała kase to bym juz załatwiała( potrzebna działka) a tak jestem udupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.12.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Magi z obserwacji okolicznych budujacych sie domow mysle ze jak jest wszystko dograne to sie uda trzymam kciuki.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 05.12.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Tak zdążyć to zdążycie się wprowadzi a jak będzie wyglądała sprawa odparowania wilgoci ze ścian. Oj, strasznie to widzę. Mojej Żonki kuzynka też tak się spieszyła a potem chałupę ogrzewała na maxa aby wogóle dało się wyżyć a na dodatek na poddaszu nieużytkowym na krokwiach pojawiły się "pleśnie" (sinica). Okropecznie . Tego to Wam wszystkim nie życze. Oj czuję, że nadchodzi burza ... umysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 05.12.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 My grzejemy od 01.10. faktycznie nie jest to tania sprawa, ale drożej wyszłoby gdyby pokradli mi okna, piec , grzejniki i Bóg wie co jeszcze. Taka jest cena "stróżowania" własnego domu. U nas odpadała wersja mieszkania u rodziców i budowania trzy letniego , chociaż wiemy doskonale że tak byłoby lepiej. Takie czasy. Pozdrawiam P.S. Wczoraj maż był na poddaszu nieużytkowym ( jak dotąd) i nie zaobserwował sinic , ale jutro sama sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.12.2003 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Dzięki kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejlantf 07.12.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 zacząłem 5 maja gromadzić wszelką dokumentację, dzisiaj mam stan surowy zamknięty, kanadyjczyk. Działka była uzbrojona w wodę i prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 11.04.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 po co ten pośpiech? ...a poza tym dobrze jest jeżeli dom trochę "osiądzie"...nie ma potem np problemu z pękającymi płytkami na podłodze w kuchni i w wymarzonej łazience ... nie mówiąc już o zarysowaniach na ścianach...pzdr niektórzy nawet mówią, że dom powinien się "wymrozić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts