gart 25.06.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam. Czy są przeciwwskazania jeżeli chciałbym podłączyć okap kuchenny z wyciągiem grawitacyjnym do kanału dymowego ?Sprawa dotyczy parteru w bloku 3 piętrowym z cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 25.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 a co to takiego wyciągiem grawitacyjnym do kanału dymowego o wyciagach grawitacyjnych wentylacji to słyszałem w odróżnieniu od mechanicznych wyciagów wentylacji ale kanały dymowe ? wszystkie są grawitacyjne, o innych nie słyszałem są takie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 25.06.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam. Czy są przeciwwskazania jeżeli chciałbym podłączyć okap kuchenny z wyciągiem grawitacyjnym do kanału dymowego ? Sprawa dotyczy parteru w bloku 3 piętrowym z cegły. Jeśli faktycznie jest to kanał dymowy i jest wykorzystywany to ja bym nie radził tego typu kombinacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gart 26.06.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Problem w tym że chcę zamontować a aneksie kuchennym nie pochlaniacz, ale wyciag. Nie go mam do czego podłączyć. Jedynym rozwiązaniem jakie mi się nasuwa jest kanał dymowy , który pierwotnie służył piecom kaflowym. Dlaczego odradzasz tego typu kombinacje?Jeśli dasz rade, napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 26.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam. Czy są przeciwwskazania jeżeli chciałbym podłączyć okap kuchenny z wyciągiem grawitacyjnym do kanału dymowego ? Sprawa dotyczy parteru w bloku 3 piętrowym z cegły. Jeśli to w bloku to pytaj administratora budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 26.06.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Problem w tym że chcę zamontować a aneksie kuchennym nie pochlaniacz, ale wyciag. Nie go mam do czego podłączyć. Jedynym rozwiązaniem jakie mi się nasuwa jest kanał dymowy , który pierwotnie służył piecom kaflowym. Dlaczego odradzasz tego typu kombinacje? Jeśli dasz rade, napisz coś więcej. Jeśli kanał dymowy nie jest czynny i nigdy nie będzie to możesz podłączyć. Ale wcześniej proponowałbym go wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts