Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elektroniczny papieros

bladyy78

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:roll: Tak czytam sobie różne fora na temat e-papierosków i sama nabrałam ochoty na niego.Ale kompletnie się nie znam,nie wiem czy kupić na alle..o,czy może w innych sklepach internetowych.Zaznaczę że nie mam możliwości kupna w zwykłym sklepie,ponieważ w mojej okolicy nie ma takiego.Wiem,że powinnam kupić ten droższy (chociaż czytałam że i takie się psują).Doradźcie mi jaki wybrać:joye,casablanka,colinss,ecis,Rm1,przyznam że na ten ostatni mam chęć.CZy miał go ktoś?

ja mam Joye 510 i jestem z niego baaaardzo zadowolona :)

ma co prawda słabiutką baterię ale jest za to możliwość dokupienia papierośnicy ładowarki (papierośnicę ładujesz nocą a cały dzień w "plenerze" masz możliwośc ładowania papierosa ) koszt około 200 zł w tym masz w zasadzie dwa kompletne papierosy (ważne w razie awarii którejś części) ładowarkę sieciową i samochodową i o ile dobrze pamiętam dwa miesiące gwarancji (pewnie od sklepu zależy)

od osiemnastu dni nie palę tytoniu :D

• 4 weeks później...
  • 4 months później...

Byłem vaping do 3 1 / 2 miesięcy. Wielkie dzięki za wszystkie posty, których informacje. Czytałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy dowiedziałem się całkiem sporo. I był przy Xpower900.

Jestem ciekaw, gdzie faceci, którzy kupują i jest najtańszym na e cig m301 i Xpower900. Dziękuję

Materiał referencyjny: http://www.onlyecig.com/e-cigarette-xpowerego/xpower-starter-kits/popular-electronic-cigarette-kit-hot-sale-xpower900.html

Edytowane przez cissy

Witam ,

temat jest o e-papierosie ale chyba chodzi o rzucenie palenia .

Próbowałem z e-fajką ale nie przeszło , cały czas w podświadomości pragnołem zwykłego papierosa .

Niestety , wydaje mi się to tylko oszukiwanie się i odstawienie papierosów tylko na jakiś czas.

chciałbym zapytać szanownych forumowiczów co myslicie o tej książce , narazie czytam zobaczę co będzie dalej.

http://www.shadowmaster.daminet.pl/l.jar.pdf

pozdr

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 6 months później...
Z wymienionych przez Ciebie, nie polecam Ci żadnego... jeśli jesteś początkująca w tym temacie, musisz wybrać coś łatwego w użyciu. Proponuję coś z EGO. To trochę większa inwestycja, ale z pewnością się zwróci i finansowo i w zadowoleniu użytkownika :) Polecam zamówić w smooke.pl - mają tam 3 miesięczną gwarancję

e-palę już jakiś czas i faktycznie te najnowsze systemy bez watki to moim zdaniem hicior. kopci to pięknie, smakuje dobrze, człowiek nie śmierdzi, nie interesują go zakazy palenia :) Jeśli ktoś planuje rozpocząć przygodę z e paleniem to z czystym sercem mogę polecić taki zestaw: http://allegro.pl/e-papieros-2x-dse901-dse-901-liquid10ml-gratis-i1557464531.html jeśli komuś zależy od razu na sprzęcie najwyższej klasy, to idealny zestawik, np ze skalu, który poleca Kolega:

http://www.smooke.pl/files/produkty/1300704844zestaw-egot-10001.jpg

sam go palę i jestem puki co zachwycony.

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Halo, czyżby temat umarł? Jak tam starsi stażem wapujący? Ja od dwóch miesięcy nie palę analogów. Mam zestaw Vivi Nova Slim, czyli atomizer bezwatkowy. Kilka lat temu próbowaliśmy z Peterem i kupiliśmy jakieś coś watkowe, ale się psuło i trzeba było ciągnąć tak mocno, że oczy wywalało. Po dwóch tygodniach rzuciliśmy to w kąt. Teraz oboje wapujemy na nowym sprzęcie i jest ekstra. Peter woli liquidy owocowe a ja mam szał na wszystko co smakuje kawowo-czekoladowo.... Mniam!

Czasem ciągnie jeszcze do analoga, ale się nie dajemy. Ja właśnie mam mieszankę cappuccino + marshmallow + carmel mocha + aromat arachidowy... Gdzie analogom do takiego czegoś. A chmurka zacna.... :yes:

• 1 year później...