JANINKI-AMORKI82 02.02.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 wczoraj kupiłam sobie liquid wisienkowy z 0 mg nikotyny, fajny smak, nie mdły ani słodki, bardzo delikatny, właśnie sobie pykam go od wczoraj i jakiegoś głodu nikotynowego nie czuję - u mnie to jednak bardziej uzależnienie psychiczne od czynności palenia niż od nikotyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa1759 08.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Tak czytam sobie różne fora na temat e-papierosków i sama nabrałam ochoty na niego.Ale kompletnie się nie znam,nie wiem czy kupić na alle..o,czy może w innych sklepach internetowych.Zaznaczę że nie mam możliwości kupna w zwykłym sklepie,ponieważ w mojej okolicy nie ma takiego.Wiem,że powinnam kupić ten droższy (chociaż czytałam że i takie się psują).Doradźcie mi jaki wybrać:joye,casablanka,colinss,ecis,Rm1,przyznam że na ten ostatni mam chęć.CZy miał go ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.02.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja mam Joye 510 i jestem z niego baaaardzo zadowolona ma co prawda słabiutką baterię ale jest za to możliwość dokupienia papierośnicy ładowarki (papierośnicę ładujesz nocą a cały dzień w "plenerze" masz możliwośc ładowania papierosa ) koszt około 200 zł w tym masz w zasadzie dwa kompletne papierosy (ważne w razie awarii którejś części) ładowarkę sieciową i samochodową i o ile dobrze pamiętam dwa miesiące gwarancji (pewnie od sklepu zależy) od osiemnastu dni nie palę tytoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 08.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Widze, ten e papieros to naprawdę dobra rzecz. Chyba się sama skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 08.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Widze że ten e papieros to naprawdę dobra rzecz. Chyba się sama skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 08.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Widze że ten e papieros to naprawdę dobra rzecz. Chyba się sama skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 06.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 melduję że od 43 dni nie wypaliłam jakiegos tysiąca papierosów właśnie inhaluję liquid o smaku śliwki i znikomej ilości nikotyny a jak u Was ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cissy 06.08.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Byłem vaping do 3 1 / 2 miesięcy. Wielkie dzięki za wszystkie posty, których informacje. Czytałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy dowiedziałem się całkiem sporo. I był przy Xpower900.Jestem ciekaw, gdzie faceci, którzy kupują i jest najtańszym na e cig m301 i Xpower900. DziękujęMateriał referencyjny: http://www.onlyecig.com/e-cigarette-xpowerego/xpower-starter-kits/popular-electronic-cigarette-kit-hot-sale-xpower900.html Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez cissy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 13.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam , temat jest o e-papierosie ale chyba chodzi o rzucenie palenia .Próbowałem z e-fajką ale nie przeszło , cały czas w podświadomości pragnołem zwykłego papierosa .Niestety , wydaje mi się to tylko oszukiwanie się i odstawienie papierosów tylko na jakiś czas.chciałbym zapytać szanownych forumowiczów co myslicie o tej książce , narazie czytam zobaczę co będzie dalej.http://www.shadowmaster.daminet.pl/l.jar.pdfpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 27.08.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Znajomy z pracy korzysta właśnie z e-papierosa i fakt że nie pali już tradycyjnych fajek ale z tym e-papierosem się nie rozstaje. W sumie troche zdrowszy taki nałóg no i tańszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cissy 29.09.2010 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Lubię myśleć o tym jako alternatywa, a następnie zastąpienia. Wszystko, co mogę potwierdzić, jest, że pomógł mnie i wielu ludzi wokół mnie się niepalących przez 6 miesięcy, fakt, że jestem raczej dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
front 13.04.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Z wymienionych przez Ciebie, nie polecam Ci żadnego... jeśli jesteś początkująca w tym temacie, musisz wybrać coś łatwego w użyciu. Proponuję coś z EGO. To trochę większa inwestycja, ale z pewnością się zwróci i finansowo i w zadowoleniu użytkownika Polecam zamówić w smooke.pl - mają tam 3 miesięczną gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwinto 14.04.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 e-palę już jakiś czas i faktycznie te najnowsze systemy bez watki to moim zdaniem hicior. kopci to pięknie, smakuje dobrze, człowiek nie śmierdzi, nie interesują go zakazy palenia Jeśli ktoś planuje rozpocząć przygodę z e paleniem to z czystym sercem mogę polecić taki zestaw: http://allegro.pl/e-papieros-2x-dse901-dse-901-liquid10ml-gratis-i1557464531.html jeśli komuś zależy od razu na sprzęcie najwyższej klasy, to idealny zestawik, np ze skalu, który poleca Kolega: http://www.smooke.pl/files/produkty/1300704844zestaw-egot-10001.jpg sam go palę i jestem puki co zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
front 27.04.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 qwinto, czy prezentowany przez Ciebie ep to może EGO TANK? Poluję na ten model w dobrej cenie. Orientujesz się może ile kosztuje w sklepie o którym wspominałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Halo, czyżby temat umarł? Jak tam starsi stażem wapujący? Ja od dwóch miesięcy nie palę analogów. Mam zestaw Vivi Nova Slim, czyli atomizer bezwatkowy. Kilka lat temu próbowaliśmy z Peterem i kupiliśmy jakieś coś watkowe, ale się psuło i trzeba było ciągnąć tak mocno, że oczy wywalało. Po dwóch tygodniach rzuciliśmy to w kąt. Teraz oboje wapujemy na nowym sprzęcie i jest ekstra. Peter woli liquidy owocowe a ja mam szał na wszystko co smakuje kawowo-czekoladowo.... Mniam! Czasem ciągnie jeszcze do analoga, ale się nie dajemy. Ja właśnie mam mieszankę cappuccino + marshmallow + carmel mocha + aromat arachidowy... Gdzie analogom do takiego czegoś. A chmurka zacna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konkret86 28.11.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 2 lata temu rzuciłem palenie z dnia na dzień, mimo że czasami 3 paczki dziennie to było dla mnie mało ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 01.05.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ja się teraz zastanawiam nad e-papierosem żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy. Jakie firmy teraz są warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueflue 04.05.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ja wapuje z e-p foof. Dobry stosunek jakości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doodles 09.05.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 A opcja freepal opłaca się? Czy lepiej samemu sobie kupować liquidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts