Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Elektroniczny papieros

bladyy78

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja się zawiodłem, był dzień w którym definitywnie postanowiłem przejść tylko na elektronicznego, normalne fajki mi się skończyły i... się zepsuło :( Nie wiem jeszcze co - nie działa. A że było to gdzieś daleko, bez możliwości pójścia do sklepu to miałem niezłego doła. Zaczęło się sępienie i tak dalej...

Może jutro pójdę do sklepiku z reklamacją, chociaż gwarancja była na miesiąc, a minęły trzy - może uwzględnią fakt, że byłem w szczególnej sytuacji :-?

Cpt_Q o to miałeś pecha :-? , zastanawiam sie jak to zrobić przejść od razu na e-papierosa czy mieszać kilka tygodni ,dni analoga i elektronicznego. Powiem szczerze że po spaleniu e-papierosa niby mam zaspokojony głód nikotynowy ale jednak brakuje mi uczucia podrażnionego gardła :-?

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

a co tam było?

bo strona już nie istnieje...

Pewnie coś w tym rodzaju, że amerykańscy naukowcy odkryli że szkodzi bardziej niż tradycyjny... :roll:

tam było info o kolejnych podwyżkach fajek (z tego co pamiętam bo to jakiś czas temu było). oczywiście fajek ANALOGOWYCH :lol:

kupiłam

sie cieszę i mam problem

cieszę się, bo palę analogów 1/4 a może rzucę całkowicie, bo mi papierosy przestały smakować!

mam problem, bo jednak chce mi się jeść, jakbym rzucała normalnie, bez nikotyny

kupiłam

sie cieszę i mam problem

cieszę się, bo palę analogów 1/4 a może rzucę całkowicie, bo mi papierosy przestały smakować!

mam problem, bo jednak chce mi się jeść, jakbym rzucała normalnie, bez nikotyny

kurcze to mnie zmartwiłaś... czy na innych użytkowników też tak działały te e-papierosy? chodzi mi o zwiększone łaknienie.

EZS a można wiedzieć jaki model sobie kupiłaś i czy jesteś zadowolona? i ogólnie jakie spostrzeżenia z palenia w porównaniu z analogami?

Model - najtańszy Collinsa

Sprawują się na razie dobrze

Może z tym jedzeniem to sama jestem sobie winna, bo kupiłam dla siebie nikotynę mild a może powinnam medium na początek. Paliłam dość dużo, ostatnio dochodziłam do prawie paczki/dziennie. Teraz wypalam max 5 papierosów bo autentycznie przestały mi smakować. Czuję się po papierosie zwykłym jakoś dziwnie. A ten "e" pali się całkiem fajnie. Jedno, czego mi brak, to czas palenia - dawniej było wiadomo papieros się kończył to koniec, a teraz sobie "pykam", zapominam, potem znowu .. tak dziwnie. Stwierdziliśmy z mężem, że trzeba robić jak poprzednio - wychodzimy na e-papierosa do komórki, jak na zwykłego, bo inaczej to można palić cały dzień :lol:

A co do głodu - zaopatrzyłam się dziś w musli z dużą ilością otręb itp ii będę podjadać. Może pomoże :lol:

Zakupilem takiego papieroska 2 miesiace temu i jako palacz okazyjny, muszę powiedzieć że średnio sie to sprawuje, oczekwiałem czegoś lepszego, napewon nie za taką cene.

bo palacz okazyjny powinien nie palic wcale. Po co ci e-papieros?

Tak na prawdę to ten papieros jest super dla chcących rzucić palenie a nie dla okazjonalnych palaczy

A ja kiedyś zapaliłam e-papierosa i bardzo mi sie podobalo

ale jestem osoba niepalaca - w ogole! nie znosze smrodu i drapania w gardle papierochów normalnych !

a tu - bardzo fajnie bo dymek jest, smak ciut jest (to byly prawie te beznikotynowe), i ten taki fajny rytuał i zajecie rak - jest

moze mnie wysmiejecie ale .. zastanawiam sie czy zcasem sobie nie kupic beznikotynowego (nie ma baba problemów i za duzo kasy nie?!;))

właśnie przeczytałam artykuł:

http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,Elektroniczne-papierosy-jak-to-dziala-i-czy-to-dziala-Test,wid,11848387,wiadomosc.html?ticaid=19760

i jestem coraz bardziej przekonana, choć też zastanawiam się nad skutkami "wciągania" czegoś czego działanie jeszcze nie jest zbadane.

tylko cały czas mam problem z wyborem e-papierosa - za dużo tego, a fundusze ograniczone.

pewnie kupię sobie najtańszego, żeby zobaczyć " z czym to się je" i potem ewentualnie zainwestuję w coś lepszego.

jeszcze mam pytanie - palę około pół paczki dziennie, mentoli z bardzo niską zawartością nikotyny (0,4mg/szt.) - czy od razu kupić sobie beznikotynowy e-papieros czy raczej na początek z minimalną zawartością nikotyny, a potem zmniejszyć?

za kilka dni i ja dołączę do e-palaczy :D chyba zdcyduję się na "joye 510" ma niezłe opinie i od razu dwa atomizery i dwa różne rodzaje batrii a po za tym jest możliwość dokupienia papierośnicy- ładowarki ,

Wyczytałam chyba wszytkie dostępne fora i artykuły i chyba już z grubsza wiem z czym to jeść :wink:

jeszcze mam pytanie - palę około pół paczki dziennie, mentoli z bardzo niską zawartością nikotyny (0,4mg/szt.) - czy od razu kupić sobie beznikotynowy e-papieros czy raczej na początek z minimalną zawartością nikotyny, a potem zmniejszyć?

kupić nikotynowy najsłabszy. Chyba, że możesz np 3 dni nie palic i cię nie ciągnie. To nie jesteś uzależniona i możesz bez..