zezo 16.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 rzuciłem, już nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 27.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Kupilem dzis elektroniczny ,zobaczymy czy się uda żucić smrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.10.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A ja się zawiodłem, był dzień w którym definitywnie postanowiłem przejść tylko na elektronicznego, normalne fajki mi się skończyły i... się zepsuło Nie wiem jeszcze co - nie działa. A że było to gdzieś daleko, bez możliwości pójścia do sklepu to miałem niezłego doła. Zaczęło się sępienie i tak dalej... Może jutro pójdę do sklepiku z reklamacją, chociaż gwarancja była na miesiąc, a minęły trzy - może uwzględnią fakt, że byłem w szczególnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 28.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Cpt_Q o to miałeś pecha , zastanawiam sie jak to zrobić przejść od razu na e-papierosa czy mieszać kilka tygodni ,dni analoga i elektronicznego. Powiem szczerze że po spaleniu e-papierosa niby mam zaspokojony głód nikotynowy ale jednak brakuje mi uczucia podrażnionego gardła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ja mieszałem, aż nadszedł TEN dzień, że czułem iż jestem gotowy na całkowitą zmianę. I się rypło Dzisiaj idę reklamować, bo mimo wszystko podoba mi się ten patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 czytaliście? http://wiadomosci.onet.pl/2043746,11,item.html a co tam było? bo strona już nie istnieje też się przymierzam do prezentu na gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 07.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 czytaliście? http://wiadomosci.onet.pl/2043746,11,item.html a co tam było? bo strona już nie istnieje... Pewnie coś w tym rodzaju, że amerykańscy naukowcy odkryli że szkodzi bardziej niż tradycyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 09.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 czytaliście? http://wiadomosci.onet.pl/2043746,11,item.html a co tam było? bo strona już nie istnieje... Pewnie coś w tym rodzaju, że amerykańscy naukowcy odkryli że szkodzi bardziej niż tradycyjny... tam było info o kolejnych podwyżkach fajek (z tego co pamiętam bo to jakiś czas temu było). oczywiście fajek ANALOGOWYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.01.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 kupiłam sie cieszę i mam problem cieszę się, bo palę analogów 1/4 a może rzucę całkowicie, bo mi papierosy przestały smakować!mam problem, bo jednak chce mi się jeść, jakbym rzucała normalnie, bez nikotyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 10.01.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 kupiłam sie cieszę i mam problem cieszę się, bo palę analogów 1/4 a może rzucę całkowicie, bo mi papierosy przestały smakować! mam problem, bo jednak chce mi się jeść, jakbym rzucała normalnie, bez nikotyny kurcze to mnie zmartwiłaś... czy na innych użytkowników też tak działały te e-papierosy? chodzi mi o zwiększone łaknienie. EZS a można wiedzieć jaki model sobie kupiłaś i czy jesteś zadowolona? i ogólnie jakie spostrzeżenia z palenia w porównaniu z analogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Model - najtańszy Collinsa Sprawują się na razie dobrze Może z tym jedzeniem to sama jestem sobie winna, bo kupiłam dla siebie nikotynę mild a może powinnam medium na początek. Paliłam dość dużo, ostatnio dochodziłam do prawie paczki/dziennie. Teraz wypalam max 5 papierosów bo autentycznie przestały mi smakować. Czuję się po papierosie zwykłym jakoś dziwnie. A ten "e" pali się całkiem fajnie. Jedno, czego mi brak, to czas palenia - dawniej było wiadomo papieros się kończył to koniec, a teraz sobie "pykam", zapominam, potem znowu .. tak dziwnie. Stwierdziliśmy z mężem, że trzeba robić jak poprzednio - wychodzimy na e-papierosa do komórki, jak na zwykłego, bo inaczej to można palić cały dzień A co do głodu - zaopatrzyłam się dziś w musli z dużą ilością otręb itp ii będę podjadać. Może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 11.01.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 EZS a powiedz mi - paląc tego e-papierosa normalnie wypuszcza się "dymek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.01.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 wypuszcza się parę wodną. Uczucie masz takie, że czujesz na języku smak papierosa ale nie drapie w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poznanniak 11.01.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zakupilem takiego papieroska 2 miesiace temu i jako palacz okazyjny, muszę powiedzieć że średnio sie to sprawuje, oczekwiałem czegoś lepszego, napewon nie za taką cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Zakupilem takiego papieroska 2 miesiace temu i jako palacz okazyjny, muszę powiedzieć że średnio sie to sprawuje, oczekwiałem czegoś lepszego, napewon nie za taką cene. bo palacz okazyjny powinien nie palic wcale. Po co ci e-papieros? Tak na prawdę to ten papieros jest super dla chcących rzucić palenie a nie dla okazjonalnych palaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verdana 12.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A ja kiedyś zapaliłam e-papierosa i bardzo mi sie podobalo ale jestem osoba niepalaca - w ogole! nie znosze smrodu i drapania w gardle papierochów normalnych ! a tu - bardzo fajnie bo dymek jest, smak ciut jest (to byly prawie te beznikotynowe), i ten taki fajny rytuał i zajecie rak - jest moze mnie wysmiejecie ale .. zastanawiam sie czy zcasem sobie nie kupic beznikotynowego (nie ma baba problemów i za duzo kasy nie?!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 14.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 właśnie przeczytałam artykuł: http://tech.wp.pl/kat,1009789,title,Elektroniczne-papierosy-jak-to-dziala-i-czy-to-dziala-Test,wid,11848387,wiadomosc.html?ticaid=19760 i jestem coraz bardziej przekonana, choć też zastanawiam się nad skutkami "wciągania" czegoś czego działanie jeszcze nie jest zbadane. tylko cały czas mam problem z wyborem e-papierosa - za dużo tego, a fundusze ograniczone. pewnie kupię sobie najtańszego, żeby zobaczyć " z czym to się je" i potem ewentualnie zainwestuję w coś lepszego. jeszcze mam pytanie - palę około pół paczki dziennie, mentoli z bardzo niską zawartością nikotyny (0,4mg/szt.) - czy od razu kupić sobie beznikotynowy e-papieros czy raczej na początek z minimalną zawartością nikotyny, a potem zmniejszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 14.01.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 za kilka dni i ja dołączę do e-palaczy chyba zdcyduję się na "joye 510" ma niezłe opinie i od razu dwa atomizery i dwa różne rodzaje batrii a po za tym jest możliwość dokupienia papierośnicy- ładowarki , Wyczytałam chyba wszytkie dostępne fora i artykuły i chyba już z grubsza wiem z czym to jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.01.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 jeszcze mam pytanie - palę około pół paczki dziennie, mentoli z bardzo niską zawartością nikotyny (0,4mg/szt.) - czy od razu kupić sobie beznikotynowy e-papieros czy raczej na początek z minimalną zawartością nikotyny, a potem zmniejszyć? kupić nikotynowy najsłabszy. Chyba, że możesz np 3 dni nie palic i cię nie ciągnie. To nie jesteś uzależniona i możesz bez.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 15.01.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 kupić nikotynowy najsłabszy. Chyba, że możesz np 3 dni nie palic i cię nie ciągnie. To nie jesteś uzależniona i możesz bez.. fajnie by było niestety ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts